Tuesday, July 23, 2013

Salam Ramdhan 1434H



Assalamualaikum & Salam Ramadhan ke-14. 
 
Hopefully masih belum terlambat untuk Naimi ucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Kareem kepada semua ye.. Alhamdulillah, hari ni insyaAllah kite sudah hampir sangat2 nak masuk pertengahan bulan Ramadhan.. Naimi doakan agar kite semua diberikan kesempatan olehNya untuk sama2 menikmati kemanisan Ramadhan pada tahun ini hingga ke penghujungnya. InsyaAllah. Amin….

Emmm.. sejak akhir2 ni, Naimi jarang sangat2 update blog. Lebih banyak blog walking je.. Sebenarnya kondisi kesihatan Naimi sangat2 tak mengizinkan untuk Naimi berblog sebab selalu sangat Naimi xsihat sejak akhir2 ni.. Ditambah lagi dengan stress nak menghadapi Final Exam lagi pulak tu.. Alhamdulillah… sehari sebelum tibanya bulan Ramadhan, Naimi telah pun menghabiskan Final Exam untuk semester 8. InsyaAllah lagi 2 semester, tamatlah pengajian Naimi di UITM Shah Alam.. Doakan ye :)

Next… Naimi nak update sikit perkembangan terbaru sepanjang bulan Ramadhan… Kite layan gambar jelah ye (^^)

 Minggu Pertama Berpuasa - Iftar bersama Babams *Sotongrians*


 Minggu Kedua Berpuasa - Iftar bersama Dhost


Alhamdulillah.... diberi kesempatan dan peluang berterawih bersama Dhost

 Ok.. ni kat Jakel masa nak pilihkan baju melayu untuk Hubby tercinta abadan abada (:
Ok..sila abaikan tangan tu ye...

Oklah... untuk minggu ni pulak, insyaAllah nak gi beli baju raya Naimi pulok. Naimi xde baju raya lagi tau. Huhuu... susah betul nak cari baju untuk warna tema kami suami isteri tahun ni. Hihihi...


Till then... Bye & Assalamualaikum.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...