Wednesday, April 24, 2013

LANA Beauty SHOP


Assalamualaikum.. Hi :)

Dear readers… Jemputlah singgah & LIKE Page : LANA BEAUTY SHOP.

LANA BEAUTY SHOP offers a range of beauty products that are safe to be used with the most affordable price. The most important thing is Halal & approved by KKM.

CHAHAYA BEAUTY SKINCARE
1) Chahaya Beauty Aura : RM85.00
2) Chahaya Beauty Amaze : RM95.00
3) Vitamin C (30 Biji) : RM45.00
4) Salt Body Scrub : RM25.00
5) Aura Day Cream 10G : RM65.00

AURAWHITE : RM150.00

MAIXARA C SENTIAL VITAMIN C (60 Biji) : RM99.00

SHISEIDO WHITE / BLACK MASK (Min 5 pcs) : RM16.00

MIRACLES BEAUTY SET : RM170.00
MIRACLES BEAUTY SPRAY COLLAGEN : RM126.00
MIRACLES BEAUTY SOAP : RM66.00

FELINNA INCHLOSS : RM75.00 (SM) RM80.00 (SS)

MILKY G 1 BOX : RM100.00
MILKY G 2 BOX : RM200.00
MILKY H 3 BOX : RM270.00

VCO TEENEA : RM46.00

SUPRACOLOR BY KRYOLAN (10G) : RM45.00 - RM50.00




Wednesday, April 17, 2013

HADIAH ~



Yey!! At last... masing2 dah dapat hadiah birthday masing2.
Hihihi... tahun ni, Naimi & Hubby sama2 terlewat bagi hadiah birthday. Boleh gitu?
Boleh je... hadiah bukan penting pun, ingatan tu yg paling penting. Kan? Kan?

Tq my dear Hubby.... i LOVE u so much!
Model tu... memang penting. Sebab dah menjadi sebahagian daripada hidup kami b2. Hihi.

Actually...best jugak sebab masing2 boleh pilih hadiah yg diinginkan. Hahaha :)


Thursday, April 11, 2013

My Handsome Little Boy :)


Assalamualaikum & Hi :)

U allz… arini kan… arini Besday My Handsome Little Boy! It turns TWO YEARS OLD today (^^)



I’m so excited!!! Huhu.. (padahal seriously tahun ni tak prepare ape2 hadiah pun untuk my Handsome tuh). 

Tapi kan… Naimi personally dah da idea dah dlm kepala ni nak hadiahkan ape dekat Manja. Haaa… cume xbeli je lagi. Sebab ingatkan nak combine je dengan birthday My Awesome & Beautiful Little Girl pada 27th April 2013 nanti.




Haa... lebih kurang mcm dlm gambo2 kat atas niler..hadiah yg Naimi nak belikan untuk Manja & Baybee 4 their birthday this year. Agak costing sikit mende2 mcmni.  Around RM200 and above. But, so sweet.. beli yang besar sikit, byk compartment yang boleh di share2 main antara My Handsome & My Beautiful nanti... 

We LOVE both of them so much.... coz mereka adalah pelengkap hidup kami... We LOVE them... so true! Tanpa budak2 ber2 tuh..serius agak kacau sikit jiwa kami. Hihi..


Wednesday, April 10, 2013

With LOVE from KUCHING ~ Part I


Assalamualaikum & HI :)

Alhamdulillah… pejam celik, pejam celik… pernikahan Naimi & Hubby dah pun menginjak ke usia 4 Tahun. Syukur Ya Allah, atas kurniaanMu.

Alhamdulillah… Tempoh 4 tahun memang sangat2 dirasakan sekejap saja berlalu. Tapi..banyak sangat bitter sweet of our life that we shared being Husband & Wife. Syukur juga di atas sume limpahan kurniaan rezeki yang Kau berikan kepada kami sepanjang kami berkongsi hidup berdua. Alhamdulillah…

OK, now Naimi nak citer sikit tentang our journey last month. Actually the journey was actually a GIFT from US for our 4th Year Wedding Anniversary. Hihi… Ala…lebih kurang honeymoon jugakle. Hihi…

Ok… on last 30th March 2013, kami berdua telah terbang ke Borneo. Guess where? Opps!!! No… It’s KUCHING, Sarawak. But why KUCHING? Ramai yang bagi suggestion suh g Sabah…. Coz banyak pulau, pemandangan cantik… but 4 Naimi & Hubby, KUCHING is still our choice. Hihi… Dunno why…maybe becoz we allz LOVE ‘KUCING’ so much! Sabah…. Will be our next future pelan. InsyaAllah.

Orait.. now lets the Pics assist me ok? Enjoy ~



Kami bertolak seawal jam 7.00 am to catch up train yang boleh transit dari Putrajaya ke Salak Tinggi. Actually dlm 5 minit je jarak dr umah kami ke ERL Station. So..kat kaunter tu kami terus beli tiket train & bus (RM11.00 only for 2 person) untuk ke LCCT. Sangat menjimatkan masa & wang ringgit ye.... Around 8.00 am we all dah sampai LCCT.

Ok... Flight we all pukul 9.15 am, so sempatle we all breakfast dulu kat airport.. Belasah nasi lemak sepuas2nye kat Taste of Asia. Alhamdulillah..harga affordable, mmg standard le kan.. makanan pun ok. Hihi..

Tuesday, April 09, 2013

Monday, April 08, 2013

Entri2 Tertangguh..


Assalamualaikum..

Check List Entry2 Tertangguh (Rasa mcm banyaaak sangat! Tapi sengal la, dah lupe.huhu) :

1.    Anniversary ke 4 tahun.
2.    My Hubby’s Birthday.
3.    Manja & BayBee latest update.
4.    Dlln……

Ok… done, bye2 :)




Tuesday, April 02, 2013

Al-Fatihah

Al-Fatihah..


Sesungguhnya daripada Dia kita datang, kepada Dia jugalah kita kembali.
Naimi yakin ramai kawan2 yang tau tentang kisah Abang Abil & Kak Gee ni…
Naimi mendapat berita sedih, Kak Gee atau Fauziah baru saja menghembuskan nafas yg terakhir sebentar tadi.mohon semua sedekahkan Al Fatihah untuk Kak Gee. Semoga Allah merahmati dan menempatkan Kak Gee di kalangan yang terbaik.. Kak Gee telah di serang asma pada Jun 2011 yang telah menyebabkan beliau mengalami kerosakan pada saraf otak, suaminya Abang Abil Fikri Ahmad menjaganya dengan penuh kasih sayang dan sanggup bekorban apa saja demi isteri tercinta hingga nafas yang terakhir. Semoga Allah menempatkan Kak Gee di tempat orang-orang yang beriman.

Blog kisah Abg Abil & Kak Gee : http://abil4fauziah.blogspot.com/


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...