Friday, February 17, 2012

Centre of Beauty (^*)



Chahaya Beauty…. The Centre of Beauty…… CLICK HERE

Untuk mencube.... boleh hubungi Naimi...


Thursday, February 16, 2012

Me B4 & AFTER using CB Aura




Ok, hari ni Naimi nak berkongsi serba sedikit tentang CB Aura.
Naimi gune CB Aura sejak bulan 8, 2011 lagi. Masa tu, ia dikenali sebagai Chahaya Whitening.

Kenapa ek Naimi gune CB Aura masa tu?
Ok, sebabnye Naimi hadapi masalah hormon kot…hihihi…
Lepas kahwin, jerawat sangat subur di muka Naimi, lebih2 lagi kat bahagian dahi.
Kirenya bersilih ganti la…. Selain daripada tu, Naimi jugak mempunyai masalah kulit muka yang sangat2 cepat sunburn.

Alhamdulillah…lepas cube produk ni, dalam sebulan…kesannya sangat2 menerujakan.
Muka jadik glowing dan tegang… b4 that, of course le…kulit muka mengelupas jugak, tapi sekejap je. Kesan tu berbeza dengan setiap individu yang lain, seb kawan seopis naimi pakai, memang berkesan jugak…tapi takda langsung pengelupasan…

Ok, setakat ini dahulu celoteh Naimi.
Next time Naimi wat entry lagik ye fasal ni.
Kepada yang ingin mencuba…..just leave your comment here ok.
Anda pasti akan teruja melihat hasilnye....


Tuesday, February 14, 2012

Chahaya Beauty Centre


Untuk mengetahui keterangan lanjut tentang produk2 Chahaya Beauty (Chahaya Whitening), asal-usul dan testimony pengguna2nye,  bolehlah klik SINI (^^)

p/s: will update testi from my first customer; sister in law....



Monday, February 13, 2012

CB AURA ~ Gunakan tanpa was-was

Cdt : Blog Kak Eila


CHAHAYA Whitening ^^ CHAHAYA BEAUTY Aura



1set  Chahaya Beauty Aura(Chahaya Whitening) harga RM85.00
Untuk pembelian berasingan:-
Sabun RM20.00,Toner RM30.00 & Cream RM35.00

KANDUNGAN 1 SET CHAHAYA WHITENING
 SABUN  1 =40 GRAM
TONER 1=60 ML
 KRIM 1=5 GRAM
KELULUSAN DARI KKM (NOT 100403145K)
KTO289368-A
SERTA BERDAFTAR DENGAN DRUG & COSMETIC
(REGULATION 2007)
BIRO PHARMACEUTICAL SERVICE)

Thursday, February 09, 2012

Hajat Yg Tak Kesampaian



Sepatutnye pagi semalam Naimi dan Hubby dah bertolak ke Kuching Sarawak..
Flight 0705am dari 8 Februari sampai 11 Februari 2012.
Namun…mungkin bukan rezeki kami lagi.. Sedih tau…
huhu =(
Inilah yang dikatakan bahawa sebaik2 rancangan manusia,
rancangan ALLAH swt yang terbaik…
InsyaAllah…ada hikmah di sebalik apa yang berlaku…



Wednesday, February 08, 2012

Tahun Ke-3


Alhamdulillah….hari ni, genap 3 tahun HR bersamaku dan hubby.
Thanks 4 everything…my HR!!
You’re the best… LOVE U (*_*)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...