Monday, January 21, 2013

Ok... Dah Jumpa @ DC Chahaya Beauty Skincare :)


Assalamualaikum.

Oke…short entry, more pictures :)

Hari Sabtu lepas (19.1.2013), Naimi dan Hubby dijemput untuk bersama2 memeriahkan sesi perasmian pembukaan new DC untuk Chahaya Beauty Skincare di Seksyen 13, Shah Alam.

Alhamdulillah…Alhamdulillah…Alhamdulillah…  

Syukur sangat2 sebab dapat bertemu dengan orang2 kuat CB nie, terutamanya Puan Pengasas iaitu Puan Wan Maridana binti Najib. Haha.. Naimi panggil Kak Ida je ha… selammmber giler.. Tapi she’s very ok je. I like :)         


 Tada... nie lah pengasas Chahaya Beauty Skincare
sangat cantik orangnya... baik sangat... sangat sporting :)

gambar sekitar majlis perasmian


Tapikan…..kalu nak cakap tentang kecantikan,seriously…Puan Pengasas ni sangat2 natural beauty. Kulit muka die sangat2 glowing..huh..memang tak puas dipandang la. Padahal die langsung tak make-up pun tau… Subhanallah…cantik. Betui…tak tipu. Yelah, die dari zaman remaja memang guna produk ni…tak mustahillah cantik begitu. Hihi…my Hubby cakap terpantul glowing2 wajah die dalam camera…




Oh ya... masa majlis ni, Naimi pun terjumpa seorang dropshipper dari Shah Alam.
Nice to see her... b4 this chatting kat FB je. Comei je orangnye...

Emmm…so, lepas ni bertambah semangat ler Naimi nak berbisnes nampaknya. Dah dapat jumpe Big Bos ler katakan. Tambahan lagi, die kenal kite…so lagi senang kan?

Hahhhh… kalu ada u all yang teringin nak berbisnes, boleh contact Naimi tau. Ada modal atau tak, boleh berbisnes. InsyaAllah, rezeki ada di mana-mana… Di samping menambah pendapatan, bolehlah cantik mcm Puan Pengasas ni nanti. InsyaAllah..belum cuba, belum tahu.

OK.. untuk maklumat lanjut tentang produk Chahaya Beauty nie, boley klik pada gambar di bawah ye..... :)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...