Monday, January 21, 2013

Review CB Amaze


CHAHAYA BEAUTY AMAZE 
SESUAI UTK NORMAL SKIN. LEBIH KEPADA PENJAGAAN KULIT UTK LEBIH GEBU,CERAH SEKATA DAN MENGHILANGKAN PARUT2 JERAWAT (RM95.00-postage excluded)

AMAZE Herbal Soap
60gm : RM20

Kesan Penggunaan:
Boleh menghilangkan parut jerawat dan jeragat. Kulit wajah akan kelihatan cerah sekata.

Cara Penggunaannya:
Basahkan tapak tangan
Gosokkan sabun sehingga menghasilkan buih.
Gosok bahagian muka dengan lembut dalam 10 saat untuk memastikan buih meresap ke dalam kulit. Biarkan selama lebih kurang 2 minit dan bilas.
Kekerapan : 3 kali sehari untuk merasai perbezaannya dalam masa 7 hari,boleh menghilangkan parut jerawat dan jeragat. Kulit wajah akan kelihatan cerah sekata

AMAZE Toner
30ml : RM15

Kesan Penggunaan:
Menjadikan muka lebih tegang dan cerah. Dapat meghilangkan garis-garis halus di wajah. Digunakan pada siang hari sahaja.

Cara Penggunaannya:
Basahkan kapas dengan air, tuangkan toner pada kapas dan disapu rata pada keseluruhan kulit muka dengan cara dari bawah ke atas.Menjadikan muka lebih tegang dan cerah. Digunakan pada siang hari sahaja

CHAHAYA BEAUTY AMAZE
DAY CREAM (Sunblock)

5gm : RM35

Kesan Penggunaan:
Krim yang diperkaya dengan AHA mampu mencerahkan kulit dan memperbaharui sel kulit mati, dapat mengecilkan pori-pori di wajah, menjadikan kulit lebih gebu dan sekata.

Cara Penggunaannya:
Sapukan Sunblock Cream secara nipis pada keseluruhan muka untuk perlindungan dari sinar UV, dan juga sebagai alas bedak. Krim yang diperkaya dengan AHA mampu mencerahkan kulit dan memperbaharui sel kulit mati, menjadikan kulit lebih gebu dan sekata

CHAHAYA BEAUTY AMAZE HERBAL CREAM (Krim Kunyit)
5gm : RM25

Kesan Penggunaan:
menjadikan wajah lebih cerah,gebu dan halus.

Cara Penggunaannya:
Selepas mencuci muka dengan sabun, lap sehingga kering, Sapu krim kunyit ke seluruh muka dengan lembut dan serata. Penggunaan Krim Kunyit adalah untuk kegunaan malam sahaja kerana ia bertindak semasa waktu tidur, menjadikan wajah lebih cerah,gebu dan halus.

Untuk maklumat lanjut, boleh tengok SINI. If berminat, boleh PM @ Wassap Naimi 0192612705 :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...