Tuesday, January 15, 2013

Memorial Of LOVE


Assalamualaikum..

Hai dearies….
Well2… I’m so excited to announce that my Hubby & I will go to our ‘love station’ lagi this year!!!
Oh yeaahhhh :)

InsyaAllah…. Hujung bulan nanti, kalu takde apa2 aral melintang.
Actually we all memang dah decide akan mengunjungi ‘love station’ setiap 2 tahun since married 2009. Well... this year will be our third times. Tapi kali ni, we all wat short vacation je coz our big planning will arrive soon. InsyaAllah. Ikut kepada plan asal, we all gi awal2 pagi (bertolak dari Putrajaya) to CH, then lepak2 sana… petang turun, then singgah umah sedara kat Ipoh… (Maybe jugak tido semalam kat CH @ maybe tido kat umah sedara je…hihu..)

Ok... inilah 'LOVE STATION' kami....
(gambar kat sini memang WAJIB)

Kalu nak review latest entry, boleh klik kat sini : 2009
Kalu nak review latest entry, boleh klik kat sini : 2011


So… strawberry………………………

Nantikan kedatanganku…….. (^^)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...