Friday, January 18, 2013

Review Set Chahaya Beauty Aura


Set Chahaya Beauty Aura : RM85.00

Sabun : 40gram (RM20.00)
Cara Guna : Basahkan muka terlebih dahulu menggunakan air. Setelah itu, ambil sabun tersebut dan gosok di tapak tangan sehinggalah keluar buih2nya (banyakkan buih, sabun jangan pekat). Kemudian letakkan buih ini ke serata kawasan muka dan ratakan. Gosok dengan lembut selama 20-30 saat. Selepas itu, bilas dengan bersih.
Kesan Penggunaan : Menanggalkan kotoran serta minyak berlebihan sambil mengecilkan liang-liang pori pada kulit wajah. Mencerahkan kulit selain dan juga merawat jerawat serta jeragat. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit lelaki atau perempuan.

Toner : 60ml (RM30.00)
Cara Guna : Setelah membersihkan wajah dengan Sabun Chahaya Beauty Aura, tuangkan toner pada kapas muka dan disapu rata pada keseluruhan kulit muka dengan cara dari bawah ke atas (ELAKKAN menyapu di bahagian kawasan kelopak mata).
Kesan Penggunaan : Mengandungi ekstrak Witch Hazel untuk menyamankan dan menyegarkan seluruh kulit wajah. Mengimbangi tahap PH kulit yang bertindak mengecilkan liang-liang roma kulit pada wajah.

Krim : 5g (RM35.00)
Cara Guna : Sapukan krim secara nipis pada keseluruhan kulit muka dan leher selepas menyapu toner pada muka.
Kesan Penggunaan : Melindungi wajah daripada sinaran UV. Menghasilkan kulit wajah yang mulus, mengembalikan keayuan serta kejelitaan semula jadi kulit pada wajah. Merupakan krimpelindung UV yang turut membantu untuk mencerahkan kulit wajah.

* Untuk maklumat lanjut… boleh refer kat OFFICIAL WEBSITE sini ye :)
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...