Tuesday, January 31, 2017

FaizNaimi TOUR LONDON EUROPE 2015 ~ Part 6

Sebelum Amsterdam...sebenarnya kami terus ke Venice.
.
.

Lepas gerak dari Rome aritu..kami terus ke Venice. Hihihi...lepas tu baru ke Amsterdam. Sorry ye terlangkau pulak. :)

Kami sampai di Venice 26.1.2015 awal pagi. 
Kami x check-in mana-mana hotel pun. Kami solat, bersihkan diri dan breakfast kat luar sebelum masuk ke Venice..dalam setengah jam perjalanan jer.

Overall Venice memang menarik. Cantik subhanallah.. 
View sangat memukau pandangan kami. 
Tak puas rasa sehari berjalan di sana..
Orang-orang Italy pun cantik-cantik dan hensem je. hihihi.

Jom layan gambar-gambar ye. Kat sini Naimi beli key-chain dan naik bot je keliling tasik yang indah tu.






 Naimi jumpa kawan baik :)
Kat Europe ni...selalu jumpa kucing. Mesti gemuk-gemuk..hihihi







Sis ni yang tlg amikkan gambar kami kat atas tu.. 
Amboii sis..sampai kene merendahkan badan :p

 View yang tak perlu di edit pun...cantik masyaAllah!!!




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...