Friday, April 29, 2011

Wait 4 Me.... Perlis


InsyaAllah, petang ni Naimi and Hubby akan balik ke kampong.
Erm, sekejap je cuti…. Hari Isnin ni dah kena balik sini.
Hummm… takpelah, janji blh balik jumpa family kat kg nu.
And menikmati mempelam harum manis. Yahuuuuwww!!

- masa ni Naimi darjah 6 -
hihihii
Semoga perjalanan kami pulang ke kampung dan kembali ke sini
berada di bawah perlindunganNya.
Amin.



Celebrate Birthday Hubby


Gambar2 sekitar sambutan secara mengejut oleh Naimi,
di hari lahir my beloved Hubby, yang ke 25 tahun pada 18 Mac yang lepas.
Walaupun sudah agak lama dan basi…. Still nak masukkan jugak.

Masih segar dlm ingatan mcmana peningnye Naimi nak merancang sambutan secara kecil2an ni.
Iyelah, between both of US je.
 Pernah Naimi tanya pendapat kawan2 Naimi, macamana nak wat eh suprise?
Sebab Naimi amik cuti pada hari lahir Hubby yg kebetulan jatuh pada hari Jumaat.
Ingat.... nak wat suprise pepagi bute.

Tepat 00:00 a.m, 18 March 2011
Naimi dah wish kat Hubby.
Keesokannya my Hubby tak tahu Naimi bercuti.
Slalunye my Hubby akan hantar Naimi g opis.
So, pagi tu.... ingat nak bangun awal2, mandi2 n 
terus siap g amik kek yg sudah di order kat kwn di opis.
Tapi.... rasa malas pulok nak bangun awal.

Lepas je solat subuh, terus tido balik sampai kul 8pg.
Lebih kurang 8.15pg, Naimi bangun perlahan2 sebab 
Hubby tengah tido lagi sebab die keje mlm tu and balik pagi tu...
hehehhe.....
Capai kunci kete, buka pintu pelan2...
n terus g amik kek.
Plan tu.... nak amik kek, beli air and terus balik cepat2 sebab tkut my Hubby terjaga lak.

Dalam hati ni, duk berdoa supaya dia tak bangun lg.
Masa drive pun hati tak tenang, asik tengok hp je takut2 my Hubby kol.
hahahha......

^^SHoPpiNg HeAvEn^^: PRODUK KESIHATAN BIO ASLI

^^SHoPpiNg HeAvEn^^: PRODUK KESIHATAN BIO ASLI: "KOPI KELAPA DARA KOD : BAKKD01 HARGA : RM 45.00 RAWATAN (DENGAN IZIN ALLAH SWT) KLIK SINI ..."

Wednesday, April 27, 2011

Jom Join Give Away Aimi !


Blogwalking….petang2 nie.
Jumpe GA kat Blog Aimi comei.

Naimi dah JOIN. 
2 join, klik BANNER kat atas tu OK.
Syarat2nye :
1) Buat ENTRY "Jom Join Give Away Aimi!" ;
2) Letak BANNER GA kat dlm ENTRY & Sidebar ;
3) Follow Blog CIK AIMI ;
4) Tag 2 orang rakan BLOGGER ; dan
5) Tinggalkan LINK entry kat ruangan komen SINI

Mudah jekan? Apelagi, jomle join.

Due
2 MEI 2011 (12 tengah malam)

Tag

Contest April Hadiah Utama RM100! (NEW)



WOW!!!
Contest April Hadiah Utama RM100! (NEW)
From Zulhilmi.
Memang sangat2 WOW…

Due : 30 April 2011
Klik SINI untuk lihat syarat2 penyertaan.
I'm DONE!!

Ok, Naimi nak TAG sume followers Naimi.
Jom reramai memeriahkan lg Contest ini (*_*)


Starbuck Haramkah?


STARBUCK telah disahkan haram oleh JAKIM. 

Berikut adalah penjelasannya, Please note that all chocolate, vanilla and coffee drinks at Coffee Bean & Starbuck contains E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich is from animal origin (pork).
Raspberry Frap uses cherries that has been dip n alcohol & the tiramisu contains RUM.
Please pass this message to our muslim friends. Call JAKIM 03 - 8886 4000 4 more information

P/S: Sejauh mana kebenarannya? 
Erm... 4 me, lebih baik tinggalkan terus perkara yg meragu2kan. 
Even tak penah pun masuk Starbuck seumur hidup, lalu sebelah kedai adelah...



Menang GA Serasi Bersama



Alhamdulillah…….
Rezeki lepas habis Final Exam….
Naimi menang tempat kelima GA Serasi Bersama hari ini.
Thanks to Ema, penganjur GA +  proff Random ….

Baby..........


Dah lama tak update blog ni asanya….
Just nak update, sepanjang bulan 4 nie, ramai kengkawan yang dah bersalin.
Ada yang berdua jadi tiga dan tak kurang, ada yang bertiga, TOPUP lagi satu.
Tapi……….. Naimi bila? Huhuh…. Masih belum ada jawapannya sebab hanya DIA sahaja yang ada jawapan pada persoalan Naimi itu.



^^^^^^^^^^**********^^^^^^^^^^

Farhana, my fren kat sek. menengah dulu....
Aryan Hareez bin Ahmad Hazeeq

Tuesday, April 26, 2011

Bi Taufiq Wan Najjah


LAW OF TORTS
21 April 2011 [THURSDAY]
9.00 am – 12.00 pm

CONSTITUTIONAL LAW
26 April 2011
2.15 pm – 5.15 pm

~~ Sticky Post ~~

 

Friday, April 22, 2011

FADHILAT BERCIUM. WAJIB DIBACA. ISLAM SESUNGGUHNYA MEMANG INDAH & CANTIK.



lepas baca ni, paling busuk pun ciumlah pasangan suami isteri anda sekali pun jadilah sblm pi keje kew..lagi byk lagi bagus!..xkisahlah sape2 leh start dulu..hehe..jgn segan2..byk fadhilatnyer.....yg lum kahwin, jgn mandai2 nak cium pakwe/makwe anda sekalian lak..neraka hukumnya..buat pedoman jek dulu..hehe..selamat membaca.

Fadhilat Bercium???

Ahli perubatan mendapati bahwa berciuman baik untuk kesihatan.....
Bercium itu bukan hanya membuat seseorang merasa senang, tapi juga
efektif melawan banyak penyakit. Apa saja keuntungan berciuman bagi
kesihatan?

* Berciuman dalam waktu lama boleh membantu sistem sirkulasi kita.
Ketika berciuman, detak jantung makin cepat hingga 110 degupan jantung
per minit.

* Setelah berciuman, paru-paru bekerja lebih keras. Kira-kira 60 tarikan
nafas per minit, dibandingkan dalam nafas normal, hanya 20 kali tarikan
nafas per minit. ini baik untuk mencegah sakit paru-paru.

* Beberapa doktor gigi percaya, bahawa berciuman merupakan tindakan
pencegahan gigi berlubang. Berciuman menstimulasi air liur yang boleh
menghancurkan asam yang menutupi gigi.

* Berciuman yang berlangsung lebih
dari 3 minit membantu kita melawan
stress. Berciuman dalam waktu lama boleh menghancurkan
hormon stress.

lagi... kelebihan berciuman .....huhuhu!

Contest Saya Pun Comel La !! ...



Hai…..
Naimi dah JOIN Contest nie..
Dari BLOG ESYA ERISYA

Due : 
28 April 2011

Thursday, April 21, 2011

Kejadian Pagi Tadi..............


Alhamdulillah…. Selesai lagi satu paper utk Final Exam semester 4.
Pagi ni, Naimi exam torts.
Kena drive sendiri gi exam, my Hubby keje pagi.
So Naimi gerak awal skit le…
Dlm 730 pagi dah gerak dan lebih kurang 815 pagi sampai le ke tempat yang dituju…

Hari ni Naimi pakai baju kurung, of course PINK..hehehe….
Saje nak cite…. Rindu nak bercerita kat blog ni.

Masa exam tadi, Alhamdulillah…. Allah bantu, Naimi boleh jawab dengan tenang.
Cume satu je masalah Naimi kali ni…
Tak tau kenapa start je menulis, tangan tibe2 rasa sakit sangat, padahal baru je start…
Pelik…. Sebelum ni Naimi tak pnh ada masalah stuck bila nak menulis banyak dengan cepat..
kecuali lenguh aje…. Kali nie, berbeza pulok….
Kesannya, Naimi TERPAKSA meninggalkan SATU soalan tanpa sempat dihabiskan jawapannya sebab tangan dah terlalu sakit. Sayang betulll….
But, nothing I can do… Dah 5 soalan Part A, 2 soalan PART B dan 1 soalan Part A Naimi cube habiskan dengan keadaan jari2 tangan yang sakit….
Huhuhu…..

Nak kata pen mata tak tajam, dah tajam sangat dah…0.3mm tu..
Hermmm…… Agaknya adalah kaffarah dari Allah untuk Naimi kot.

Takpelah… Naimi dah berusaha. Tawakkal ajelah…
Dia Maha Mengetahui segala-galanya….

Naimi tinggal lagi satu paper hari Selasa depan….
All The Best Naimi !!!
Caiyokkkk !!!!
AJA2… Fighting !!!!!

Tuesday, April 19, 2011

Rehat Seketika..........



Actually……. Naimi dah penat sangat rasa otak ni duk asik mengadap notes je.
Sabor jelah……..
Memang diakui agak penat dan susah bila bekerja sambil belajar,
But I really love to study.
Erm…anyway, Good Luck to all of U 4 everything U will do!!!
Semoga KEJAYAAN milik kita.... (*_*)



Monday, April 18, 2011

Hutang Naimi............


Hutang ENTRY :

1]  PC FAIR           - Apa yang kami Shopping?
-Story mory Naimi diNGORAT budak sekolah

2] What happen during my presentation last Sunday

Naimi tak sempat nak update blog sekrang sebab tengah busy wat preparation untuk Final Exam



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...