Tuesday, April 05, 2011

3 More.....

Alhamdulillah….

Final Exam Bahasa Arab Naimi dah berakhir semalam… Sekarang nie, tinggal lagi 3 subjek aje.
Tapikan…. Naimi still risau sesangat2 nie… Naimi masih tak pasti nak wat tajuk apa untuk Final Presentation next week. Mulenya decide nak wat tentang EBM, tapi macam tak banyak je bahan yang dapat. 

Pas tu, my Hubby ada bagi bahan tentang story berkaitan drift…. Semalam Naimi dah tunjuk kat Prof, dia cakap ok… Tapi…. Naimi macam nak wat topic lain je, sebab hari tu dah present tentang hal2 berkaitan drift  gak. Takut audience boring… =(

Susah sebenarnya nak cari tajuk kan??? Huhuhu…..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...