Wednesday, April 27, 2011

Baby..........


Dah lama tak update blog ni asanya….
Just nak update, sepanjang bulan 4 nie, ramai kengkawan yang dah bersalin.
Ada yang berdua jadi tiga dan tak kurang, ada yang bertiga, TOPUP lagi satu.
Tapi……….. Naimi bila? Huhuh…. Masih belum ada jawapannya sebab hanya DIA sahaja yang ada jawapan pada persoalan Naimi itu.



^^^^^^^^^^**********^^^^^^^^^^

Farhana, my fren kat sek. menengah dulu....
Aryan Hareez bin Ahmad Hazeeq
.
.
.
Del.... kawan Naimi kat KUSZA  masa diploma
Nur Imani Amanina bt Alias...
Second daughter.
.
.
.
Balkish, kawan Naimi kat KUSZA juga....
Muhamad Irsyad Iddin bin Muhamad Syahir
.
.
.
Fatin, my fren kat KUSZA
Muhammad Khairul Affan

^^^^^^^^^^**********^^^^^^^^^^
Bulan 5 nie…..
Giliran my BEST fren 4EVA pulak.
For her second son, insyaAllah.
Can’t wait to see adik Umar….
 Gambar masa kami kat KUSZA
Really miss U
 Gambar nie waktu kami beriadah bersama2 sambil main badminton.
Tp yg betul2 main, my Hubby and Imi je, hubby Anis....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...