Monday, April 04, 2011

Keputusan Wedding Anniversary Contest


Assalamualaikum.
Selamat Pagi…. Apa khabar semua?
Sihat ke? Ke….. masih demam ABPBH? Heheh…
Tahniah diucapkan kepada para pemenang…
Yang penting my Lisa cute-miut pun menang juge….

Oklah, actually hari nie Naimi nak wat SATU pengumuman penting…
It's about my CONTEST... my dears.
And sebelum itu, Naimi nak minta maaf banyak2 sebab hold terlalu lama
untuk mengumumkan siapakah pemenang2 bertuah my
Wedding Anniversary Contest.
Naimi agak sibuk beberapa hari nie..... Sori k!

Seperti mana yang telah Naimi janjikan diawalnya...
Ada 5 kategori yang Naimi telah pertandingkan.
Penyertaan pertama, penyertaan terakhir, entry post paling menarik, 
gambar perkahwinan paling CUN dan kategori RAHSIA iaitu kategori pilihan....

Sebenarnya agak susah jugak Naimi dan Hubby nak pilih pemenang2 nie,
sebab semuanya menarik terutamanya entry2 yang dihantar semuanya best2.
Lastly....  kami telah decide untuk pilih
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
[ Penyertaan Pertama ]
*
*
*
[ Penyertaan Terakhir ]
*
*
*
[ Gambar Paling CUN ]
*
*
*
[ Entry Paling Menarik ]
*
*
*
[ Kategori Pilihan]
*
*
*

Tahniah dari Naimi dan Hubby kepada semua pemenang2 bertuah.
Kepada yang lain, jangan sedih2 tau.
U all sume memang best...
Sangat sporting dan supportive!!!
InsyaAllah... Kalau ada rezeki, Naimi akan anjurkan contest lagi k (**)

Oh ye... kepada pemenang2,
harap dapat emelkan Nama Penuh, No Tel. dan Alamat penuh 
kepadaNaimi di faiznaimi@yahoo.com ye.

Lastly, bubye!!!

6 comments:

  1. alhamdulillah..
    cute mum dah email details..
    tahniah pada semua pemenang..

    ReplyDelete
  2. tq kay dah bai detail kat email n dah buat entri kemenangan

    http://mummymairacontestga.blogspot.com/2011/04/alhamdulillah-dapat-tahu-menang.html

    tqvm

    ReplyDelete
  3. salam..thanks coz sudi pilih me..hihihi..tahniah buat semua pemenang..me dah emel..

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  4. me ada buat tq entri kat blog bawah ni..publish jam 8.22 pagi jap lagi..hehhe

    Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  5. alamat x terperasan lak..mekasih bab pilih sue..hehhehe....detail...sudah di hantar

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...