Friday, January 28, 2011

Nenet Sideways Syndrome Drift


Sekian lama tak buat video.......kini terhasil sudah video edisi my pren punya.....camera man oleh Peiee.....pakai camera hp jer.....agak gegar cikit la biasa la.......Driver oleh Apit dan setinggi terima kasih kepada My lovely wife kerana menjadi penasihat bahasa untuk video ini, walaupun last2 minit ada gak fAIZ tersalah ejaan kekekekek......Video ini dibuat atas permintaan tuan empunya video. Mr Apit memasuki pertandingan drift di Sepang baru2 ini.......tetapi terkandas....mcm ada tersalah bagi markah jer.....tapi entah la juri lebih arif  bab2 bagi markah ni.........keputusan dah mutamat...terima jelah.......bahan dah sebulan die bagi tapi disebabkan komputer dah format....software untuk edit video dah hillang, proses mencari software tu balik  cukup lama....dimasa yang lapang sempat gak edit2 cikit.......walaupun tak sepandai tupai melompat Eh mengarut pulak......aper2 pun lAYAN..... "the Video"




Thursday, January 27, 2011

Cuti Ke??


Sedihnyer……….. Kalu ikut plan asal, Naimi dan Hubby akan berada di kampong lebih kurang 9 hari iaitu sampai habis cuti raya Cina.. Iyelah cuti Naimi and Hubby dah approved awal2 lagi. Tup2 semalam, Hubby dapat tau cuti dia kena slash pulak… huhuhuhu… Jadinya kami terpaksa balik ke Putrajaya pada 3 Februari nanti, sebab 4 Februari my Hubby dah kena masuk keje. 

Wednesday, January 26, 2011

Our Home


Sesajew Nak Upload Pics Keadaan Umah Naimi Lately…. The Chosen Parts Only.Hihhihihi.. Very2 simple la....


Ruang Tamu

Tuesday, January 25, 2011

BefoRe MarriaGe & aFteR marriagE


Before marriage.
Darling here.. darling there...
After marriage.
Baling here... baling there..

Before marriage.
I die for you. . .
After marriage.
'You die, up to you. '
Lagi lama married..
You die I help you!

BirthDay Mama


Happy Birthday MAMA!!!
Semoga hidup MAMAsentiasa diberkati olehNya dan berbahagia selalu di samping suami tercinta dan anak-anak tersayang… 
25 January 1959

Love Story 1


Di sini bermula sebuah kisah CINTA ala-ala aper ntah. Masa tu baru tingkatan Dua. Hihi…
Cewah… dah semangat sikit ni nak berkongsi kisah CINTA dulu.Ada ke yang nak tahu? Tak kisahla, sebenarnya bagi Naimi, Blog ni dah mcm diari kehidupan Naimi secara tak langsung dah. Ape2 berkenaan kisah suka duka hidup Naimi nak abadikan kat sini. Tapi yang tertentu jelah kan...

Actually, Naimi and Hubby dah pernah story tentang ini dlm blog sebelum ni, tapi tak habis lagi kisahnya…

Balik Kampung



Assalamualaikum.

Ermm, sebenarnya Naimi ngan Hubby tengah menghitung hari nak balik kampong nih.
Cuti panjang!!! Bestnyer… Ingin seketika melarikan diri dari kesibukan dan ke-fed up-an kota KL@Putrajaya. Hihihihi… Yang penting leh balik jupe mak ayah and mama abah (^^)

Monday, January 24, 2011

Family Day JPN [After Senaman Pagi @ 2nd Day]

Awal Tahun


Naimi and Hubby demam sama2 lagi!
19 Januari 2011
Macam tahun lepas, awal tahun…
Tahun ni, agak lama gak my hubby demam. 
Naimi 2 hari jer...
Kalu my Hubby demam je…pastu confirm Naimi ikut sama.

Monday, January 17, 2011

Demam


Hari ni my Hubby bucuk demam………..
So Naimi ni ngah berfikir2 sama ada nak gi kelas ke tak mlm ni….
Sian lak dia sorang2 kat umah nanti.
Dah la kelas Naimi habis 10.30 mlm…….
Nak sampai umah confirm2 11.00 malam lebih…hhuhu

Saturday, January 15, 2011

Basahku DI Jumaat Mlm



Hohohoh nak cite cikit pengalaman smlm....smlm kereta... wife aku guna gi shah alam,study kat uitm,so aku turun dgn moto, aku turun dataran dlm jam 845mlm...negok cuaca cantik je.....cume kadang2 ada nampak pancaran kilat disana sini, negok dalam facebook membe kata KL hujan lebat gila...tak pelah kl je sini tak ada pun......aku lepak dgn khairil cooldrift..... drift sorang2.....khairil nak amik bini die kat pasar mlm jap...so tinggal aku sorang....aku sorang2 setup simple track nak test drive kereta aku....10 minit gak la aku lenjan kereta tanpa henti.....

Friday, January 14, 2011

Birthday Mummy Shidah


Pada hari Rabu yang lepas, Naimi dan member2 opis telah membuat surprise birthday untuk salah seorang staff kat opis…
Even majlisnya tak seberapa disebabkan  last minute plan, Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar sekali.
Sanah helwah ya Kak Shidah (^^)

Who is HR


Sesajew nak share something about my favourite hero ni... hihihi (^^), eventhough in my real life hero is my Hubby!!!

Wednesday, January 12, 2011

Kak Neesa's Wedding Ceremony


Assalamualaikum

Pada hari Sabtu yang lepas, Naimi and hubby g majlis perkahwinan Kak Nisa, my officemate. MAjlisnya berlangsung kat Dewan Merak Perdana, KL. Meriah sangat majlis tu. Bride and bridegroom cute sangat… Semoga mereka bahagia selamanya…. Amin… 

Tuesday, January 11, 2011

10 JANUARI


Special  belated Happy Birthday greeting dedicated to my favourite hero, Hrithik Rakesh Nagrath.
He is 37 years already.... [10 January 1974 – 10 January 2011]

Friday, January 07, 2011

Langsing Dengan Makanan Berwarna


Assalamualaikum

Hari ni Naimi nak berkongsi beberapa tips atau info kesihatan yang Naimi dapat dari someone.

Tahukah anda, pengambilan buah dan sayur pelbagai warna dalam diet amat baik untuk kesihatan? Bagi yang sedang giat menjalankan program pengendalian berat badan, tidak kira sama ada program bersama pusat-pusat pelangsingan mahupun mengendalikannya sendiri, pengambilan makanan amat penting dalam menentukan keberhasilan program pelangsingan. Ini termasuk dalam pengambilan buah-buahan dan sayur-sayuran. Kita wajar bersyukur kerana negara kita cukup kaya dengan sayur-sayuran dan buah-buahan yang begitu variasi.

Thursday, January 06, 2011

Jeritan Dari Luar Rumah

Assalamualaikum

Ermmm, beratnye mata ni… Mengantuk lah pulak. Nak kata semalam Naimi banyak sangat tido, biasa2 aje. Semalam Naimi tak masuk opis, MC sebab kureng sihat. Rutin setiap bulan…huhuhu. Oh ya, sebenarnya Naimi nak cite something yang terjadi kat umah Naimi malam tadi, waktu Maghrib..  

Tuesday, January 04, 2011

Monday, January 03, 2011

Umar Rifqi @ New Year


Pasukan Malaysia telah mengalahkan pasukan Indonesia 4-2 dalam piala Suzuki AFF pada 30hb Disember 2010. Keesokannya, Kerajaan telah mengumumkan cuti umum pada hari Jumaat, 31 Disember 2010 yang lalu. Maka bersuka ria lah kami semua..heheheh… Tahniah diucapkan kpd pasukan harimau kita. Mula2 ada gak pelan nak balik kampong sebab dapat cuti yang tak disangka2, tapi kami decide gi umah Kak Na je kat Kuala Pilah, Negeri Sembilan. Boleh lah kami jumpa si Rifqi yang bulat tuh…. So, pagi Jumaat tu kami bertolak ke sana and pagi Sabtu kami bertolak balik Putrajaya sebab Kak Na nak gi kenduri umah kawan dia kat Perak… Kat bawah ni, adalah beberapa keeping gambar Rifqi yang latest.

Happy New Year


Happy New Year!!!
May your life have full of love everyday…

p/s: Takziah di atas pemergian dramatis Faizal Yusuf yang telah kembali ke Rahmatullah tanggal 1 Januari 2011 kerana serangan jantung. Al-Fatihah…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...