Friday, January 28, 2011

Nenet Sideways Syndrome Drift


Sekian lama tak buat video.......kini terhasil sudah video edisi my pren punya.....camera man oleh Peiee.....pakai camera hp jer.....agak gegar cikit la biasa la.......Driver oleh Apit dan setinggi terima kasih kepada My lovely wife kerana menjadi penasihat bahasa untuk video ini, walaupun last2 minit ada gak fAIZ tersalah ejaan kekekekek......Video ini dibuat atas permintaan tuan empunya video. Mr Apit memasuki pertandingan drift di Sepang baru2 ini.......tetapi terkandas....mcm ada tersalah bagi markah jer.....tapi entah la juri lebih arif  bab2 bagi markah ni.........keputusan dah mutamat...terima jelah.......bahan dah sebulan die bagi tapi disebabkan komputer dah format....software untuk edit video dah hillang, proses mencari software tu balik  cukup lama....dimasa yang lapang sempat gak edit2 cikit.......walaupun tak sepandai tupai melompat Eh mengarut pulak......aper2 pun lAYAN..... "the Video"




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...