Tuesday, January 25, 2011

Love Story 1


Di sini bermula sebuah kisah CINTA ala-ala aper ntah. Masa tu baru tingkatan Dua. Hihi…
Cewah… dah semangat sikit ni nak berkongsi kisah CINTA dulu.Ada ke yang nak tahu? Tak kisahla, sebenarnya bagi Naimi, Blog ni dah mcm diari kehidupan Naimi secara tak langsung dah. Ape2 berkenaan kisah suka duka hidup Naimi nak abadikan kat sini. Tapi yang tertentu jelah kan...

Actually, Naimi and Hubby dah pernah story tentang ini dlm blog sebelum ni, tapi tak habis lagi kisahnya…

Last entry boleh nengok kat sini… Hasil nukilan Naimi.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...