Sunday, January 09, 2011

TRIO from MITSUBISHI


Pada hari Sabtu semalam, Naimi and hubby g Jusco Cheras Selatan selepas balik dari wedding Kak Nisa, officemate Naimi. Saje jalan2 nak cari vacum, and at last kami jumpa jugak. Sebelum ni gi tgk2 kat Alamanda je, mls nk gi jauh2, tp no choice sgt.  Sebenarnya kami nk cari brand Philips atau Panasonic je, tapi mcm tak menarik je… yang menarik pun RM 500 and above. Too much la bagi Naimi seb over bajet pulak tgh2 bulan ni… So, at last kami pilih brand Trio yg pada mula2nya kami agak ragu2 seb tak pnh dengar pun. Rupa2nya Trio ni adalah brand Mitsubishi… Ok la kut kan… Tgk functions dia pun blh tahan, mmg puas hati la….


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...