Thursday, April 21, 2011

Kejadian Pagi Tadi..............


Alhamdulillah…. Selesai lagi satu paper utk Final Exam semester 4.
Pagi ni, Naimi exam torts.
Kena drive sendiri gi exam, my Hubby keje pagi.
So Naimi gerak awal skit le…
Dlm 730 pagi dah gerak dan lebih kurang 815 pagi sampai le ke tempat yang dituju…

Hari ni Naimi pakai baju kurung, of course PINK..hehehe….
Saje nak cite…. Rindu nak bercerita kat blog ni.

Masa exam tadi, Alhamdulillah…. Allah bantu, Naimi boleh jawab dengan tenang.
Cume satu je masalah Naimi kali ni…
Tak tau kenapa start je menulis, tangan tibe2 rasa sakit sangat, padahal baru je start…
Pelik…. Sebelum ni Naimi tak pnh ada masalah stuck bila nak menulis banyak dengan cepat..
kecuali lenguh aje…. Kali nie, berbeza pulok….
Kesannya, Naimi TERPAKSA meninggalkan SATU soalan tanpa sempat dihabiskan jawapannya sebab tangan dah terlalu sakit. Sayang betulll….
But, nothing I can do… Dah 5 soalan Part A, 2 soalan PART B dan 1 soalan Part A Naimi cube habiskan dengan keadaan jari2 tangan yang sakit….
Huhuhu…..

Nak kata pen mata tak tajam, dah tajam sangat dah…0.3mm tu..
Hermmm…… Agaknya adalah kaffarah dari Allah untuk Naimi kot.

Takpelah… Naimi dah berusaha. Tawakkal ajelah…
Dia Maha Mengetahui segala-galanya….

Naimi tinggal lagi satu paper hari Selasa depan….
All The Best Naimi !!!
Caiyokkkk !!!!
AJA2… Fighting !!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...