Thursday, January 19, 2017

Assalamulaikum...

Ya Allah... Dah setahun lebih Naimi tak update langsung BLOG kesayangan ni.
Rasanya hari ni Naimi nak start  update dengan mengabadikan story perjalanan Naimi dan Hubby "TOUR LONDON & EUROPE" pada tahun 2015 yang lepas. Kebetulan harini merupakan anniversary gitu...dah masuk 2 tahun kami ke sana. Tapi rasa macam baru semalam je balik.

Rindu...memang rindu nak pergi lagi next time!!! InsyaAllah andai ada masa dan diizin DIA, nak lagi travel ke negara orang next time.

Jom... jemputlah baca ye. Manalah tau boleh jadikan panduan u alls yang nak melancong ke sana nanti.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...