Thursday, February 16, 2012

Me B4 & AFTER using CB Aura




Ok, hari ni Naimi nak berkongsi serba sedikit tentang CB Aura.
Naimi gune CB Aura sejak bulan 8, 2011 lagi. Masa tu, ia dikenali sebagai Chahaya Whitening.

Kenapa ek Naimi gune CB Aura masa tu?
Ok, sebabnye Naimi hadapi masalah hormon kot…hihihi…
Lepas kahwin, jerawat sangat subur di muka Naimi, lebih2 lagi kat bahagian dahi.
Kirenya bersilih ganti la…. Selain daripada tu, Naimi jugak mempunyai masalah kulit muka yang sangat2 cepat sunburn.

Alhamdulillah…lepas cube produk ni, dalam sebulan…kesannya sangat2 menerujakan.
Muka jadik glowing dan tegang… b4 that, of course le…kulit muka mengelupas jugak, tapi sekejap je. Kesan tu berbeza dengan setiap individu yang lain, seb kawan seopis naimi pakai, memang berkesan jugak…tapi takda langsung pengelupasan…

Ok, setakat ini dahulu celoteh Naimi.
Next time Naimi wat entry lagik ye fasal ni.
Kepada yang ingin mencuba…..just leave your comment here ok.
Anda pasti akan teruja melihat hasilnye....


1 comment:

  1. jemput join GA

    http://acaiberryputrajaya.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-hayat-acai-berry.html

    tQ =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...