Thursday, August 01, 2013

Minggu ke-2 Ramadhan



Alhamdulillah… minggu lepas adalah minggu paling banyak IFTAR kat luar.

Hihihi… Merajuk Manja & Baybee taw.. asik kene tinggal je :)
 

IFTAR wif all my officemates kat Equestrian Club, Putrajaya
25 Julai 2013 (Khamis)

 Hari Sabtu (27 Julai 2013) - We all suami isteri IFTAR dengan Kakak Ipar Naimi & family nya di Senawang, Negeri Sembilan.

Hari Ahad (28 Julai 2013), IFTAR Waja Malaysian Club (WMC) dengan anak-anak yatim Shifa'.
Lebih kurang 55 Jentera turun bagi memeriahkan lagi majlis pada hari tersebut.
Zassss... kite layan gambar2 je ye :)

 Antara ahli keluarga besar WMC yang hadir
 

 Antara juadah yang disediakan.... xde sume gambar pun.. Hihi
See... dek kerana lambat sampai (sebab my Hubby lambat pickup Naimi di umah coz at that time die bz settlekan hal2 majlis ni), kami duk di meja ni je.. Huhu.. Ape2 pun, syukur :)
 
Masa ni dah last dah... masa adik2 dari umah anak2 yatim nak balik.. kami bersalam-salaman mengiringi kepulangan diorang sume...
Inilah ye kawan2 PRESIDEN WMC & wakil dari umah anak2 yatim Shifa'



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...