Friday, December 24, 2010

Family Day JPN [Jangan Tunggu Lama-Lama]


Cube teka siapa yang jadi actor and actress nye? Me and my Hubby!! My GOD.. Sabar jelah. Tak pasal2 Naimi and Hubby lak kena acting ikut lagu yang akan dinyanyikan malam tu nanti. Ingatkan Naimi jadi orang belakang tabir jew... Huhuhu.. Alasannya sebab we all dah kawin, so bleh lah pegang2, duk rapat2... Memang logik alasan tu, tapi, kami sangat2 kesuntukan masa sebenarnya. Dahla berdebar2 and takut tak menjadi sebab Naimi memang malu gila kalu kena act kat atas pentas. My Hubby ok jer sebab dia memang tak malu... hihihi, jangan marah eh... Actually my Hubby memang sangat2 sporting and suke. Masalah yang paling besarnya ialah kami kesuntukan masa utk praktis. Ada yang siap kata, tak pe, korang leh praktis dlm bilik nanti. Tapi masa duk bincang2 tu dah 6.30 ptg lebih... Dinner nye jam 7.30 malam, mana sempat. Dahla Tan Sri Peguam Negara pun ada nanti. Haru2... Sampai je dlm bilik, lepas je mandi2 and solat, sempatla kami praktis dua tiga kali. Tapi, manalah cukup... Dah la gementar gila. First time Naimi perform ngn Hubby, dulu waktu sebelum kawin, mana penah.... Malu2.... Nak ketawa pun ada bila terpandang muka Hubby, even masa praktis berdua. Huhuhu... Apa lah yang bakal terjadi kat pentas nanti... Kata Hubby dengan semangatnye, kite wat spontan jela.. Ok, I’ll try. huhuhu...


Apabila engkau berjumpa
Dengan seorang dara
Yang banyak memberi harapan
Dengan sepenuh jiwa
Jangan biarkan ia menunggu
Janganlah sampai ia berlalu

Jangan fikir lama-lama
Nanti lama-lama
Dia diambil orang

* Penerbit : Tuan Haji Mahamad Naser bin Disa
* Pengarah : Puan Azura Zuhdi
* Penyanyi : John and Husband Kak Shidah
* Pelakon : Naimi and Hubby
* Back up Dancer : The rest member of the Division

2 comments:

  1. x der video ke?????

    ReplyDelete
  2. Ala...itulah silapnya. Rasanya takde video kot. Naimi pun tak suh org amikkan video. Rasa rugi juga...heheheheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...