Thursday, September 15, 2011

Anniversary Giveaway AzatieSayang.


 Jom kiter join GA kat atas ni ramai2...
Senang je....klik banner tu untuk join ye (**)

Syarat2nye adalah:
1.Mesti mempunyai Blog
2.Mempunyai alamat di MALAYSIA (yg dok luar negara pun boleh join k!)
3.Tak kisah nak FOLLOW/TAK blog ATIE...
4.Buat ENTRY ringkas tentang GA nie...PLUS  ucapan sempena Anniversary Atie & HB
5.Tinggalkn link ENTRY korang di SINI.
6.Pemenang akan di pilih melalui cabutan/random....lom pasti lg!
7. Tarikh tutup: 30/9/2011, 12.00am 

Khas buat Atie dan Suami... 

*
*
*
“Tulang rusuk Adam yang hilang, biarlah dia yang mencarinya sendiri. Hawa pula, tunggulah dan bersabarlah, tak perlulah kamu yang mencari Adam. Kerana kamu tetap tulang rusuknya yang hilang, dia akan datang mencarimu dan mengambilmu satu hari nanti. Apa yang boleh kamu usahakan Hawa ialah berdoa agar Adam yang datang itu adalah Adam yang beragama, beramal dengan agamanya dan punya akhlak yang baik. Dengan kata lain dapat membimbing kamu ke jalan yang lurus untuk ke syurga yang kekal abadi..”

Selamat Menyambut Ulang Tahun Perkahwinan…
Semoga berkekalan mawaddah dan rahmah hingga ke syurga.
Setinggi mana pun kita, rendahkanlah diri di hadapan suami…
kerana redha Allah pada redha suami…


2 comments:

  1. Salam naimi..Terima kasih join GA K.atie & semoga berjaya.Indahnya madah tue..terima kasih ya.
    Aminnnnnnn atas doanya.

    ReplyDelete
  2. wah sweetnya wishes faiznaimi.. anyway wawa nak join jugak.... InsyaAllah akan post entry ASAP :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...