Tuesday, September 06, 2011

Edisi Raya 2011 (Mata Ayer)


Wah……….lama betul rasanya tak update blog nih.
Mujurle ‘sihat2’ lagi blog kesayangan ni. Hehehhe..
Oklah, Naimi tamau berleter panjang2….
Just nak share seberapa banyak gambar2 raya yang ada untuk hari raya tahun ni.

Alhamdulillah….tahun ni, Naimi dah selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri yang pertama di rumah mertua kesayangan, di Mata Ayer…
Emmm…kenelah ikut giliran kan. Maklumlah, Naimi ni kepunyaan suami….
kenalah bertolak ansur…. Betul tak?
Ape2 pun bagi Naimi, tak kiralah di mana pun Naimi sambut raya, 
yang penting Naimi bersama2 suami tercinta dunia dan akhirat.

 Selamat hari raya, sayang...
Maaf Zahir dan Batin
Keluarga Hubby
Keluarga besar Hubby sebelah Mama
Dibah, Kak Na, Alya (sepupu), Adik dan Naimi
Mama dan Abah
 Chiat dan Tok
 kelurga Kak Na
Umar Rifqi yang semakin comel
 my Abah n my Ayah
 my siblings

  
  ***** to be continued *****

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...