Wednesday, October 31, 2012

Warded



Assalamualaikum…
Just a short entry…
Naimi warded baru2 ni, (27.9.2012 – 30.9.2012).. dah lebih sebulan mcm tu.
Tapi..baru sempat nak share kat blog kesayangan ni.

Naimi bleeding malam tu, teruk sangat2..
Bile sampai hospital, baru tau rupe2nya Naimi miscarriage.
Huhuu…. Sedih betul. Nasib baik kami suami isteri tak tau, kalu tak mesti lagi sedih..
Kan? Kan? Kan?

Alhamdulillah, sekarang ni Naimi dah fully recover.
Dah habis berpantang, tapi benda2 yang tajam2 dah tak makan… Huhu.
Hopefully lepas ni ada lagi rezeki untuk kami suami isteri.
InsyaAllah… mohon doanya :)


Tq my beloved Hubby sebab sentiasa di sisi Naimi...tak penah miss waktu melawat.
To all my family and frens...tq very much 4 everything!!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...