Tuesday, February 19, 2013

I am 27 :)


Assalamualaikum….

Today is 19th February 2013, which means… I am 27 years already!!!
Hohohoho… Actually, today is not my birthday. It was on 10th February…

Actually…my Hubby tak sempat nak celebrate my birthday wif luvly cake on that day.
*every year he did – since I’m his wife*
Well….that day kan ada majlis kenduri adik ipar Naimi.
So… tadda…

We all celebrate kat Umah kami jer... @ Putrajaya.
Bersama2 dengan Diba & her Hubby (kebetulan singgah sana)
umurku bukanlah rahsia... ngeeee~~~
(My Hubby agak upset sebab LOVE symbol kat kek tu patah... kakak kek yg kemekkan)


Dear Hubby…
Walaupun sibuk uruskan majlis perkahwinan Diba, 
he is still be the first one yang wish my BIRTHDAY!!! Yippie :)

And the most UNFORGETTABLE MOMENT on 10th February THIS YEAR (2013)

Is that….

My Hubby wat SPECIAL WISH sempena BIRTHDAY Naimi time kenduri aritu.
Bayangkan…tengah2 lagu berkumandang…di slowkan.
Sepi seketika…(time tu ler peak hour org2 dtg kenduri)
My Hubby pun pegang mikrofon… lepas tu….
Malu nyer…. 
*Agak terharu di situ,sehingga… sedikit hujan membasahi pipiku yang comel* 
Ahahhaha….

Sedikit kata2 dari my Hubby masa ucapan aritu…
“Selamat Menyambut Hari Lahir buat adindaku, isteriku yang terCINTA, yang menyambut ulang tahun kelahiran pada hari ini……….bla…bla..bla…”
[dah tak focus pada ucapan yang agak panjang lebar sebab time tu emosi agak terganggu dek keharuan yg melanda..sebak,uhuhuk :( ]

Tetiba rasa mcm sume focus kat Naimi….hah? Alamak….
Mama yang kat sebelah terus memelukku….
Haaa…see…ada penyelamat di situ untuk menyembunyikan air mata ku. Ihihi :)

Sangat terharu Ok… Speechless!!!
Tak sangka…. sebab my Hubby xpenah nak wat mcm tu... 
No... I dun think he will do it actually.

Anyway....
I LOVE U dear Hubby.



Gambar diambil sejurus selepas WISH tu... (^^)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...