Tuesday, June 04, 2013

Rekod Baru 1 JUN 2013



Assalamualaikum…
Hai…

Apa khabar u all sume? Sihat kah? Naimi…. Diizinkan Allah untuk tidak sihat seperti biasa.. coz I had bad flu plus dengan cough. Uhuhuhukhuk huk… 

Walaupun flu…. Naimi tetap hepi jugak2 sampai hari ni. Tau x knp? Sebab…. Naimi dah pandai berenang tau. At last… Hihihi… Wow! Tak sangka…. Akhirnya Naimi Berjaya mengatasi ketakutan berada dalam air tu… I am SUPER DUPER Happy!!! (^^)

Hummm… kalu nak tau.. pada awalnye macam kat bawah ni lah keadaan Naimi… 
(Sila jangan gelak kuat2)


Cubaan Kali Pertama


Cubaan Kali Kedua



Hahahhaha…. Naimi sendiri nak tergelak golek2 bile tengok gambar2 nih. Lawak betul2. Masa mula2 snap tu, memang gelabah gile2…. Motif utama takut tertelan atau tersedut air masuk hidung bagai… Hahahhaha :p

Kali kedua tu memang ok sikit sebab try buka mata sikit… Hahahah… Penakut!!!

But lepas tuh… Naimi dah tak takut lagi ok.. Dah boleh menyelam dan berenang dalam air.. Yihhu!!! Walaupun kayuh xlaju dan xjauh lagi, at least bergerak jugakle… Heheheh… Tq ye my LOVE Hubby sebab xjemu2 memaksa ku yang agak degil dan penakut ni. Hihi… Really love to swim now :) 
Tau x ape yang Naimi rasa sekarang ni? Hari2 nak gi swim!!! Boleh? Hahah...

Oh ye, lupe nak bgtau.. Naimi gi Desa Waterpark Ahad (1 Jun 2013) lepas.
Kami berempat sampai around 11.30am-6.00pm.
Mandi manda, berenang dna menyelam sampai burn habis kulit muka, tangan dan kaki. 
Tapi... memang berbaloi2.... Heeehee....

 Kami dah sampai... Jom mandi



 Me & My LOVE

Me & My Sis

Me & My Bro

Heeehee....Ok, bai!



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...