Friday, October 04, 2013

Ingin Beramal? Jomla...


Berkongsilah rezeki sementara yang telah diberi pinjam oleh Allah SWT. 
Tak kiralah dengan manusia ataupun haiwan kerana semuanya makhluk ciptaanNya. 





DONATION DRIVE EXTRAVAGANZA - 150 ekor kucing2 terbiar & serahan sedang menunggu utk mendapat rumah baru di shelter Omiey Home. Bermula 30hb Sept 2013 (Isnin) jam 3petang sehingga 5hb Oktober 2013 (Sabtu) jam 8malam Omiey Home melancarkan RM10 derma bagi membantu kami. Utk membantu:




1. Cimb Omiey Home 12860001086059

2. Maybank admin 562553402447

3. Emailkan transaksi anda ke omieyhome@yahoo.com



We really need you support!



Credit to Eida.


p/s: Naimi kalu dengan kucing ni memang agak sensitive sikit…  Hihi. Well, tak kisahlah kalu pandangan orang lain berbeza2, but for me kucing juga adalah makhluk yang patut mendapat kasih sayang dari manusia.. pity them. Comel kot. Hihi.. InsyaAllah, dengan bantuan kite sume yang xseberapa ni, Allah murahkan rezeki kite plak nanti kan. Amin...

Ok, just a suggestion... salah satu cara lagi kalu nak beramal @ bersedekah, beli lah biskut (makanan kucing) tu letak dalam kereta. Kalu jumpa stray cats, bagi je makan.. Hihii.. besar taw pahalanya... cuma xnampak je. InsyaAllah... murah rezeki nanti. Amin...
 

Tak susahkan nak beramal? Selamat menderma & beramal :)



Salam Jumaat....

1 comment:

  1. insyaALLAH kan.. same same kita bantu mereka ;)

    #ida otw update cerita Mushang. hhihihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...