Wednesday, February 19, 2014

Skincerity Inovasi Teknologi Terkini Kembalikan Kulit Cantik (RECOMMENDED OLEH PAKAR KULIT)Assalamualaikum.Hi… cantiks sekalian!!!

Arini Naimi nak share satu produk kecantikan yang agak2 meletop sekarang ni iaitu SKINCERITY. Actually..Naimi bukanlah pengguna produk ni ye… just nak share info fasal produk ni sebab rata2 kawan2 terdekat guna…berkesan dengan kulit diorang.

APA ITU SKINCERITY Dan BAGAIMANA IA BERFUNGSI?
Skincerity (keluaran Nucerity International) merupakan produk kosmetik berteknologi tinggi yang dicipta oleh pakar-pakar kulit Amerika; dibawah geran R&D kerajaan Amerika Syarikat (SBIR No. AR44435). Ia adalah masker pertama di dunia yang mampu "bernafas" sambil mengekalkan kelembapan dan membasmi kuman pada kulit. Justeru ia menyediakan "platform" terbaik untuk penyembuhan masalah kulit dari dalam secara semulajadi!

KEAJAIBAN SKINCERITY!
Skincerity dicipta khas untuk menyelesaikan masalah-masalah kulit dan sesuai untuk semua jenis kulit - lelaki, perempuan, kanak-kanak, malah bayi yang baru lahir!

Alami keajaiban Skincerity sekarang! Keputusan kajian yang dijalankan oleh University of Texas Health Science Center di San Antonio, Texas menunjukkan 67% daripada pengguna yang diuji mengalami perubahan mendadak dari segi keanjalan kulit dan kekurangan kedutan sebanyak 39% hingga 200%!

Dan kini Skincerity telah pun memasuki pasaran Malaysia secara online dan offline! Yang menariknya, Malaysia adalah negara operasi terbaru yang ke-11!


5 MANFAAT UTAMA SKINCERITY:
1. Cleanse - Membersihkan kulit daripada bakteria dan kuman.2. Rejunavate - Membantu pembentukan sel dan jaringan kolagen dengan kandungan atioksidan dan antipenuaan nya. Menghilangkan kedutan halus dan ada lifting effect.
3. Exfoliate - membuang/menanggalkan sel2 kulit mati.
4. Amplify - Bertindak sebagai BOOSTER kepada produk skincare/kecantikan yang sedang anda gunakan.
5. Moisturizer - Melembap dan menghaluskan kulit.
APAKAH BEZA SKINCERITY DENGAN RAWATAN KULIT LAIN?
- Satu produk pada harga paling menjimatkan, dengan hasil menyamai satu set lengkap skincare kelas A++, beribu ringgit rawatan salon kecantikan atau 'Chemical Peel'.
- Sangat menjimatkan masa, hanya beberapa saat untuk 'roll-on' pada wajah atau kulit bermasalah.- Skincerity melakukan 4 tugas dalam satu.. - cucian wajah menyeluruh, melembab, merawat dan melepaskan anti-oksidan ke dalam kulit bagi penjanaan sel2 kulit baru yang luarbiasa pada masa anda tidur!
- Ia sangat sesuai pada mereka yang mempunyai jadual hidup yang sibuk dan padat, tidak perlu set skincare yang cerewet untuk mengekalkan kulit wajah yang anjal, bebas masalah dan sentiasa remaja.masalah ruam, eczema dan alahan boleh diselesaikan dengan Skincerity.
Cara guna Skincerity
Cara penggunaan Skincerity sangat mudah hanya dengan sapukan sahaja di di kawasan kulit yang anda kehendaki sebelum tidur.


BAGAIMANA SKINCERITY DIKATAKAN BERTINDAK SEAKAN-AKAN KULIT KITA?
- Skincerity mengandungi formula diPATENkan, apabila diguna ia menyerupai lapisan kulit yang akan mengekalkan kelembapan kulit dari dalam sambil mengeluarkan semua anasir tidak baik pada kulit.

- Skincerity mewujudkan persekitaran supaya kulit dapat bernafas walau dalam keadaan tertutup melalui liang mikro lapisan masker, dan ia mampu mengekalkan kelembapan semulajadi sendiri dan menerima antioksidan untuk berjam-jam lamanya semasa kita tidur. Ia berfungsi seperti kulit kedua.

- Skincerity Acetone yang dimiliki Skincerity digunakan untuk memperbaiki kulit, menukarkan cecair di dalam botol kepada masker muka yang jernih kurang daripada 5 saat, menjauhkan bakteria, dan membentuk kulit yang sihat, lembab dan lebih muda luarbiasa.

- Vitamin E adalah ramuan penting dalam Skincerity, menggunakan gred terbaik di dunia iaitu natural Vitamin E. Ujian klinikal telah membuktikan bahawa Vitamin E mempunyai kesan anti-aging/anti-kedutan paling kuat pada kulit. Ciri-ciri antioksidannya membantu meningkatkan penghasilan sel2 baru menggantikan sel yang kering dan rosak.
 


BERAPA LAMA UNTUK NAMPAK PERUBAHAN PADA KULIT SETELAH MENGGUNAKAN SKINCERITY?
- Kebanyakan pengguna melaporkan kesan dramatik pada tekstur dan tona kulit yang bertambah baik dalam hanya 1 atau 2 hari sahaja!

- Hasil yang lebih jelas boleh dirasai dalam tempoh seminggu penggunaan dan pemakaian berterusan mampu menyelesaikan banyak masalah kulit lain seperti kekeringan kulit, tompok2 penuaan, pori-pori terbuka/besar dan kedutan.

- Walaubagaimanapun, tempoh pemulihan kulit juga bergantung kepada keadaan sejauh mana masalah kulit yang dialami.
- Ujian klinikal yang dilakukan di University of Texas Health Science Center menunjukkan 67% mereka yang menggunakan Skincerity mengalami peningkatan mendadak keanjalan dan pengurangan kedutan kulit iaitu sebanyak 39% sehingga 200% dalam masa singkat.

Okeyla... kalu berminat nak try, bolehla order kat page DLOVE LANA ye. 
Harga promosi hanya RM250.00 termasuk kos pos sehingga 28 Februari 2014 sahaja,
 

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...