Tuesday, May 22, 2012

INAI


Haaa…. Meh Naimi nak story sikit.

Mcm ni…. Ari Selasa last week, 
Naimi dan Hubby bawakle seekor kucing kat bwh kuarters ni gi jupe Vet..
Bukan kucing kami bela pun… tapi, kesian kat kucing tu, kena kurap. B4 this, kitorang penah bawak naik kucing tu dan mandikan bersih2… Comei tau…
Kami namakan kucing tu, Bobo… Jantan okeh.hihhihi…
 Bobo tengah makan ubat yang disuap oleh my lovey dovey Hubby
* Upss....nak update! Dalam 3 hari, kurap di badan Bobo dah hilang (^^)
Shuke2.... Alhamdulillah.

Back to the topic…
Naimi dan Hubby memang suke sgt2 pakai inai tau.
Nak dijadikan cite, kat klinik Vet tu, ada kakak tu tegur… “pengantin baru ek?”
Hihihhi… Naimi senyum je. My Hubby yg dah bersedia dgn jawapannye menjawab…”update2….hhihi”.



Memang kami dah bajet punye org fikir mcm tu…sebab ada kisah dah jadi b4 that.
Masa kami otw nak balik dari kampong ke Putrajaya, singgahle R&R Tapah, untuk solat.
Time beli buah2, ada sorang pompuan ni cakap… “Selamat Pengantin Baru!”.
Naimi kaget dan bertanya lagi sekali… “Apa, dik?”. Dia ulang lagi dengan selambanya… “Selamat Pengantin Baru………….”. Apa lagi, tanpa fikir panjang, Naimi terus jawab, “Eh…kami dah lama le kahwin ,dik….” Hihihi…. Muka die langsung takde perubahan. Lawak2… mcm tak percaya je cakap Naimi.
Ihihihi… memang lawak le. Bile kami jalan berdua, ramai yang pandang2 mcm kami belum kahwin, bila dah pakai inai…………..disangka pengantin baru pulok.
Ni yang semangat nak update inai minggu2 nih.hihihihi………..
(Naimi memang dari kecik2 suke pakai inai)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...