Tuesday, August 07, 2012

Story Mory :)


Assalamualaikum dan Salam 18 Ramadhan :)


Okeh…. Hari ni Naimi nak story-mory tentang persiapan RAYA.
Wihuw…. Naimi PASTI ramai yang dah memborong kan untuk raya tahun ni.
Naimi & Hubby pun same jew… Tak mahu ketinggalan.
Walaupun we allz sambut raya di BANDAR tahun ni,
op koz raya harus dirai dengan penuh kesyukuran dan kegembiraan….

Ok2…. Just nak UPDATE!

We allz dah …. 
(1) Tukar duit raya
                                  (2) Dah beli baju raya sepasang+sedondon (Tema MANJA tau..)

InsyaAllah… hujung minggu ni, misi bakal diteruskan lagi.

P/S : Alhamdulillah..Ramadhan kali ni, Naimi banyak masak di umah berbanding makan@beli makanan di luar.. hihihi.. Tahun2 sebelum ni, xberkesempatan sangat sebab masih dalam semester pengajian. TQ Allah.


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...