Friday, March 09, 2012

Alhamdulillah...


  Masa nie PM baru sampai
  Keadaan di luar PICC selepas habis sesi Perhimpunan itu

Aik???


Heheheh…. Naimi pun ada kat sana ok.
hihihi.....
 
So, kepada semua penjawat awam di Malaysia,
Marilah bersyukur dengan apa yang bakal kita dapat…
InsyaAllah…kalu dah namanya ada rezeki, tak ke mana kan?
Thanks jugak to CUEPACS yang sudi berjuang utk semua penjawat awam di Malaysia.

Hurray!!!!!
OOpppss… Syukur, Alhamdulillah…

Memandangkan hari ni, hari Jumaat….sedikit pengisian Naimi nak share.
Semua orang sure dah tahu…just nak mengingatkan je….
Terutamanya kpd diri sendiri…

“Ingatlah, semua yang ada di dunia ini merupakan Hak Allah.
DIA boleh beri dan ambil balik anytime DIA suka….”



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...