Thursday, July 28, 2011

Pandainyer.....


Tengok tuh…. Manja dah pandai tau.
Setiap kali Naimi or Hubby balik, mesti dia tunggu kat depan pintu.
Tapi…kalu dia tido… mesti tak sempat nak berlari ke depan pintu kan?
So…. Memadai ler dengan bangun dan tengok je kami masuk dari tempat yang terdekat.
Hihihi…. Sweet kan? Bile kiter balik, die sambut.


Ini pulak aksi comei Manja bile nak main2 serang dan tangkap2 tangan kami..



Comei tak Manja posing cenggini?
Comei kan.....
Sweet sangat2...
Naimi suke gambar nih!





Gambar ni, my Hubby snap masa Manja tengah ralik tengok TV.
So cute….
Jangan tak tahu, kadang2 aktiviti Manja adalah menonton TV kalu die bosan sorang2.
Try test ler kalu die duk senyap kat depan sorang2 tu.
AND
Citer yang paling Manja suke tengok ialah HINDUSTAN!
Hahahahha… Jangan jeles. Seyes betui.
hehehhehehe

4 comments:

  1. Comeyla manja..pandai tuan kamu jaga ye..nnt mesti
    Manja gemuk sbb makan cukup..tdr cukup..kasih sayang pun ckup.hehe..

    ReplyDelete
  2. "Jangan tak tahu, kadang2 aktiviti Manja adalah menonton TV kalu die bosan sorang2."
    hahahhaa mnja tu kucing.... bukan org... hehehe so, sorg2 tu tkaq la jd sekoq2....
    ngeh3

    ReplyDelete
  3. hahahhaha..... dah terbiasa le cah.
    hiuhhihihihi....paham2 jela

    ReplyDelete
  4. Manja sweet sgt.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...