Wednesday, August 10, 2011

Meh Nak Kenalkan...


Tadaa….
Kenalkan…. Ini adalah COMEL.
Comel tak? Comel tak?
Hihi…abaikan je apa2 yang tak sempurna yang U all nampak ek.
Ini semua diEDIT atas sebab ketidaksempatan Naimi untuk bertudung ketika merakamkan aksi2 bersama COMEL.
So, terpaksalah dibuat TUDUNG ciptaan sendiri. 
Hihihi….. 
Anyway, semua gambar2 Naimi & Comel sudah pun ditapis oleh my Hubby b4 published.
Comel ni, kucing yang ada kat kampong (rumah my Hubby).
Erm…. Dah 5 tahun macam tu le Comel menjadi 
family member in my Hubby's family.
Comel ni adalah kucing Jantan.

Breed? Kalu ikut apa yang my Hubby story, Comel adalah jenis baka kucing kampong PLUS PLUS ngan baka lain…
Tapi tak pastiler…. Hihihihi…

Ok, that's all about Comel.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...