Tuesday, August 02, 2011

Tak Mahu Dah....


Manja dah tamau duduk dalam carrier bila dalam keta.
Kalu letak jugak, memangler mcm2 aksi memberontak akan berlaku.
Lawak betul…. Guling2 dan carik2 kan paper dalam carrier tu, 
mcm budak2 ngah memberontak.
Manja start jadik macam tu, bila kami otw balik dari kampung ke Putrajaya dua minggu lepas.
Hihihi…..
So, bile dalam keta, kami lepas je Manja.. Biar die berlegar2 kat sana sini.
Habis2 penat sangat, dia akan datang baring atas riba Naimi atau Hubby.
Hihihi…..

Cakkk!!


Kat bawah nie lak gambar2 Manja tido atas riba my Hubby 
sepanjang perjalanan dari kampong ke Putrajaya.
Manja langsung tamau tido atas riba Naimi atau pandang muka Naimi.
Mungkin sebab masa dia duk mengamuk lama2 dalam carrier, Naimi tak kuarkan die kot.
Lepas je kuarkan die, disebabkan dah tak tahan telinga mendengar bunyi2an Manja,
Terus Manja gi panjat duduk dan terus tido dengan nyenyaknye atas riba my Hubby..
Dari Sungai Perak sampai Putrajaya…. Tido atas riba je.
Hihihi… Mcm2 perangai.


2 comments:

  1. Manja2 manja sesangat.........kehadiranmu menghiasi hidup kami

    ReplyDelete
  2. Manja....
    Kau menyinari hidupku...
    Hihiihi (**)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...