Tuesday, May 31, 2011

CH 25 May 2011


Naimi, Hubby and my sis (Faizah) bertolak dari Putrajaya lebih kurang jam 9.00 pagi.
Kami sampai ke Tanah Rata, Cameron Highland lebih kurang jam 1.00 petang.
Kami gi lunch dulu (KFC je) then, pukul 2 baru check in.

 My Sis, Me and Hubby


Kami bermalam di Rumah Peranginan Persekutuan CH.
Kat Tanah Rata...
 Inilah bilik kami.
Lepas aje check in, kami kuar lagi...
 Destinasi pertama kami petang tu pasar besar di Brinchang.
  Mula2 cari strawberry dulu.
 (**)
 Jagung yang manis punye pasal..
 Ish2.... anak2 sapa ni. Heheh...

Lepas je gi pasar, kami gi round2 area Tanah Rata jugak.
Niatnye nak gi cari homestay yang penah Naimi dan Hubby bermalam masa zaman sekolah dulu.
Tapi, tak jumpa2... huhuhu..... Nama dah tak ingat. Dah masuk ni, 2 kali mencari, tapi still tak jupe.
Yang kami ingat pun, homestay tu dikelilingi penempatan orang asli.

 Love U
 Sementara menunggu makanan sampai
sama tak?

Erm... lepas aje makan, kami balik ke RPP semula.
Malam2 kat CH tak blh nak gi mana sangat, 
sebab takda tempat menarik utk dilawati waktu malam.
Kebetulan, malam tu pasar malam pun takda.
So, kami lepak kat bilik jela... Layan2 tv.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...