Wednesday, May 11, 2011

Contest "Aku Dan Baju Kurung by Maya Dhira"

Naimi JOIN Contest anjuran Maya Dhira
To JOIN <click banner>

Due : 14 May 2011 (11.59 pm)

T&C 

1. Open 2 follower maya sahaja
(Follow MAYA first);

2. WAJIB buat entry bertajuk contest "aku dan baju kurung by maya dhira";

3. Paste banner contest Maya dlm entry tersebut;

4. letakkan SATU SAHAJA GAMBAR TERBAIK
(berpakaian baju kurung, baju kurung moden atau adik beradik baju kurung yg lain) dan pastikan gambar tersebut adalah hakmilik anda sendiri.  Gambar tersebut mestilah ade anda dan xkisah la kwn2 ade sekali ke ape...tp harus menceritakan sedikit mengenai gambar tersebut (kenangan ke, kelakar ke atau ape shj);

5. Tagkan kawan2 blogger (sekurang-kurangnye dua orang); dan


6. Tinggalkan link dan nama korang kt komen di SINI

*
*
*
*
*

*****************************************************
*****************************************************
My Story 
Gambar ini telah disnap oleh my Hubby. Actually, ini gambar masa hari raya haji last year.
Naimi dan 4 orang adik2 Naimi tengah nengok orang sembelih lembu korban.
Masing2 agaknya dah jemu kot nengok lembu tu, sebab tule masing2 wat hal sendiri.
Cara Naimi nak hilangkan bosan pulak... Naimi senyum je kat lembu tu, 
konon2 mcm le lembu tu faham Naimi senyum kat die.
Bukannye apa, time ni orang masih tak cukup lg, still ada yg msh belum smpai.
Tp, kami ni awal2 lg dah bertenggek kat tepi jalan nak USHA 'kejadian' itu.
Tak sangka ada yang nampak Naimi duk senyum sorang2.
Ingat senyum kat sapalah tu....rupe2nya senyum kat lembu. 
Bolehke? herm.... 
Hihiihi (*_*) 

Ok.. lastly, Naimi nak TAG Farehah and Syawal Simpson

~ DONE ~ 

3 comments:

  1. gud luck....pssstt..nak tanya..? lembu tu senyum balik tak...hehehe

    ReplyDelete
  2. Hihihi......
    Agak2 lembu tu balas tak senyum Naimi?

    Hehehe..... lembu tu upe2nya tak fhm pun. Dia usha naimi dengan pandangan penuh kesedihan je. Agaknya dia tau kot bakal dikorbankan.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...