Monday, May 23, 2011

Cuti Hujung Minggu....


Ermm…. Tak sabarnye rasa nak bercuti.
Padahal baru aje masuk keje arini lepas cuti Sabtu Ahad. Huhuuh…
Naimi baru je habis meeting nih. Mujur tak lama sangat.
Takde yang menarik pun Naimi dan Hubby wat sepanjang minggu lepas.
Hari Sabtu pagi, Hubby kene keje, gantikan kawan yang bercuti.
Malam tu, kami layan movie je kat umah.
Hari Ahad pagi, kami kemas2 umah…..
And sebelah petangnye, aktiviti yang agak manarik iaitu
gi umah sahabat baik Naimi, Anis untuk urusan mengangkat barang2 untuk pindah.
Bukan main bersemangat lagi my Hubby mengangkat2 kotak dlln dengan Imi…
sampai maghrib.

Lepas tu, Imi and Anis belanja kami makan kat Perantau….
Lepas tu, kami bertolak balik umah and kawan2 Naimi dari Perlis
baru je sampai di Putrajaya Sentral.
Kami terus gi amik diorang and balik umah….
Lepas je mandi2, my Hubby bersiap2 ke opis and
Naimi pula bawa kawan2 Naimi gi makan kat luar…. 

Hehehe…. Itu je catatan sepanjang cuti yang lepas.

2 comments:

  1. hiiihi..syukran2..kerna sudi tumpangkan zana dan k.ida kt teratak naimi...cute umh naimi..se-cute org nyer...hihi..:-)))

    ReplyDelete
  2. afwan, zana.....
    hihiihi... (**)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...