Friday, June 03, 2011

CH 26 May 2011 [ Episode 3]


Next destination is Kasimani’s Strawberry Farm.
Lepas je gi Ladang Teh Bharat, kami terus menuju ke sana…
Walaupun perut masing2 dah mula berkeroncong.
Kat sanalah kami shopping kaktus. Beli 6, RM 10.00 jer…
Murah kan? Okeylah tu...ada jugak buah tangan utk kawan2 + diri sendiri. Ihihi....

Banyak betul kaktus cantik2…. Sampai kelabu mata. Heheheh (**)
Kami lapik perut sementara nak gi lunch...
Lepas tu, kami terus gi sebuah kedai sourvenier, dalam perjalanan nak ke Rose Valley.
Tu sume gara2 excited nak berjalan2 rather than gi lunch.
Lebih2 lagi, perut dah masuk angin. Hahaha…
Kat situ, kami jalan2 je. Tak beli apa2 pun….

 
Jumpa di next episode…


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...