Monday, June 13, 2011

Manja & Lana


Presenting….
Our Manja and Lana…

 MANJA
 LANA

Alhamdulillah… pada hari Jumaat yang lepas,
Naimi dapat offer dari seorang adik (Jannah) yang pernah sekelas ngan Naimi
Masa belajar di USIM dulu…
Dia offer anak2 kucing die, memandangkan Naimi menyuarakan hasrat untuk
Membela anak kucing di FB.
Dan, pada hari Sabtu (11 Jun 2011), Naimi dan Hubby
Terus ke rumah Jannah untuk melihat anak2 kucing tersebut…

Hasrat pada mulanya, kami nak amik sekor je...
Tapi, Jannah and family cakap, amikle dua...
At least berteman... takdelah sunyi sorang2...

Alhamdulillah... Hidup kami lebih terisi bila ada diorang berdua ni.
Dah macam bela anak sendiri... lebih2 lagi masa duk shopping barang2 keperluan diorang..
macam susu, sangkar, pasir, sabun, friskies dlln..

Manja (Jantan)
- Terlalu manja dengan kami dari awal lagi, lebih2 lagi dgn kakaknye, Lana..sebab tu my Hubby decide letak nama Manja je.

Lana (Betina)
- Nama yang lembut, sesuai dengan Lana sebab dia juga sangat2 manja dan penyayang dgn adik die... diorang suke tido berpelukan...

  Lana & Manja sedang menjelajah sekitar rumah
Lana dan Manja saling berpelukan

P/S: Betulke orang2 duk kata tak boleh amik gambar kucing? Ke hanya karut marut semata2?


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...