Thursday, June 09, 2011

Panas!! Hubby JUMPA Kembar !!!


Selamat Pagi!!!
Hihihi… 
(*_*)
Tak sabar2 Naimi nak post entry kali ni.

Kenapa ek???

Erm…. Sebabnye Naimi nak show off kat sume “kembar seiras” my Hubby.
Serius sama….. walaupun bile diusha2 balik, still ada perbezaan yang boleh dilihat.
Namun begitu, tidaklah terlalu ketara…

Faiz N Zaini

Perbezaan-perbezaannya ialah : Bahagian mulut dan gigi serta fesyen rambut aje (still rambut potongan yang sama) serta umur sebab dia tua setahun/dua dari my Hubby. Yang paling ketara ialah masih BUJANG.

Persamaan-persamaan: Ketinggian, Susuk badan, Mata, Hidung, Dagu, Bentuk muka dlln… (U all boleh tengok sendiri kan??) hihihi….

Ehh…eh…. Lupa nak gtau. Kalu nak tahu, ‘kembar’ my Hubby tu rupe2nya sedara Naimi, iaitu dua pupu dengan Naimi (mak dia ngan ayah Naimi sepupu), yang tinggal di Perak. Namanya Zaini. Dia keje kat Puspakom KL…. Tak sangka betul Naimi. Hermmm…. Sebelum ni tak penah perasan sebab lama tak jumpa, kalu jumpa pun masa kecik2 dulu je.. sebabnye sejak habis sek. menengah, Naimi jarang ikut family gi Perak sebab duk sambung belajar kan....

 p/s: Teringat pulak yang muka MAMA pun sama dengan seseorang iaitu iparnye(adik abah)..


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...