Thursday, March 17, 2011

Contest Gambar Kawen Yang Anda Paling Suka



Suke sangat dapat join contest kat atas tu.

Mesti happy kan nak masuk 2 tahun dah wedding.

Bukannye ape... Naimi pun tak sabar2 rasanya nak merasai tahun ke-2 perkahwinan Naimi ngan Hubby tercinta.

So, kepada Puan Azie iaitu penganjur contest nie,
Selamat menyambut Ulangtahun ke-2 Perkahwinan.
Semoga Hubungan dan kasih sayang yang terjalin antara kalian suami&isteri dirahmati Allah selalu.

Ok, syarat2 contest nie adalah:

1] Follow blog Puan Azie dan pfscollection ;
2] Create SATU entry untuk contest ini; 
3] Paste banner contest nie kat dalam entry dan sidebar blog;
4] Paste gambar kawen yang U all paling suka + explain why U all suke gambar tu;
5] Linkkan entry contest U all kat SINI ;
6] Tag 3 rakan blogger U all
Due : 24 April 2011

And
^
^
^
^
^
^
Love this TWO pictures
(*_*)


Gambar2 nie sume kami amik masa majlis kat rumah Hubby, 
iaitu next day selepas majlis kat umah Naimi.
Naimi paling suke gambar2 nie sebab kami tak menggunakan khidmat photographer langsung.
My sister in law yang shoot gambar2 nie.
Yang istimewanya lagi tentang gambar2 nie ialah gaya kami posing nie adalah
idea Naimi dan Hubby sendiri.
Yelah, kami berposing dan memberi arahan kepada diri masing2.
Macam2 jenis posisi kami try and error.
Erm... Naimi rasa gambar2 nie nampak sweet sangat kot.
Lain sikit feeling masa amik gambar2 ni, sebab masa posing kat umah Naimi sebelum tu, 
Naimi macam malu2 lagi nak bergambar2 mesra ngan my Hubby.
Heheheh....
That's all the story behind its.

Naimi nak tag:
Kak Zura
Farehah
Balkish


Jom join ramai2... 
Bersama2 memeriahkan lagi contest nie

1 comment:

  1. TQ naimi :)
    aah nampak sangat muka u malu-malu..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...