Thursday, March 17, 2011

Contest Study Cun

Naimi dah JOIN

Click the above banner to JOIN

Due  :5 April 2011 [11.59PM]

Terms & Conditions

1] FOLLOW blog ShikinBudakBaik & SeyraSuhaira
2] Buat SATU entry fasal “Contest Study Cun”
3] Letakkan BANNER contest kat bahagian atas entry + linkkan ke SINI
4] Letakkan juga BANNER contest kat sidebar
5] Letakkan SATU gambar yang ingin dipertandingkan + Story skit fasal gambar tu
6] Tag at least 2 orang kawan blogger
7] LINKkan entry penyertaan ke ruangan comment di SINI

.
.
.
.
.
Gambar inie di snap time Naimi dan sahabat2 tercinta di dalam kelas,
waktu terluang sebelum lecturer masuk kelas.
Erm... masa Naimi amik diploma kat KUSZA@UDM dulu.
Naimi letak gambar nie sebab rindukan zaman belajar waktu itu.
Dulu, Naimi belajar full time, masih bujang dan sentiasa dekat dan bersama sahabat2 tercinta 
time susah mahupun senang.
Apa yang penting, masa tu kalu stress je nak Exam, mesti gi "jenguk" kawan2 yang ngah study
untuk meluahkan "perasaan".....hiiiii =)
Kalu sama2 stress, sama2 lah kami layan cite2 Korea.
Sekarang nie, keadaan dah tak sama macam dulu.
Sekarang nie, masing2 dah duk jauh.
And Naimi sangat2 terasa akan pbezaan feel study masa full time dulu 
ngan feel study part time macam sekarang nie.
huhuhu....
MISS THE MOMENTS

1 comment:

  1. masa study is besh moment kan...

    thanx join contest kami...check..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...