Saturday, March 05, 2011

Update - My First Contest

Alhamdulillah…

Naimi betul2 tak sangka, baru aje beberapa hari Naimi wat contest nie, dah ramai yang join.
Memandangkan ini merupakan first contest Naimi, jujur Naimi akui pada mulanya agak2 takut kalu2 tak mendapat sambutan. Tapi, Alhamdulillah… semuanya di luar jangkaan.

Just nak update pasal contest nie, hari nie Naimi dah dapat tangkap beberapa hadiah yang sweet untuk pemenang2 bertuah  (**) waktu outing ngan Hubby tadi.

See, walaupun beberapa hari je…. Naimi dah sibuk memikirkan hadiah2 untuk pemenang2 contest nie nanti.  Ape2 pun thanks to my Hubby sebab bagi full support dalam menjayakan contest ni.
Thanks jugak kepada semua kengkawan yang sudi memeriahkan lagi my first contest.

Okey… sekian dulu untuk kali ini. Naimi nak sambung study ni, petang Isnin (7 Mac) Naimi ada Kuiz II untuk Bahasa Arab.

Bye bye (**)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...