Tuesday, March 15, 2011

Harap Sangat (^_^)


Malam nie Naimi takde kelas.
Hubby lak keje shif malam. Tinggallah Naimi sengsorang kat umah nie.
So, Naimi just habiskan malam Naimi dengan menyiapkan assignment Constitutional Law 
yang due nye this coming Thursday.

Alhamdulillah… dah hampir 70% siap. Itupun stress gile dalam usaha menyiapkan 70% pun.
Ahahahha…. Apa leh buat, dah jadi lumrah seorang pelajar.
For sure lah ada assignment2 yang harus dibuat.

Mujur sekarang my Hubby dah balik, thanks sangat2 sebab sudi watkan coffee utk ayang.
Hihihihih…..

Erm…. Tapi di saat  nie dah kira bosan dan stress tahap GABAN dah nie.
So, Naimi stop dulu dari duk mengadap benda alah tu, buka internet.
Yes!! Timbul idea nak update blog.
Tapi nak update apa???
Hahahha…..

Just nak share this pictures


Apa pendapat U all?
Cantik tak?
Heheheh…. 

Actually, Naimi applied untuk beli rumah kat atas tu.
Tapi bukan kat area2 KL @ Putrajaya sini. Kat kampong Naimi, Perlis.
Ada perumahan baru nak buka. 
Lagipun, harga rumah kat Perlis tidak terlalu tinggi kalu nak banding sini.
Bukan Naimi tamau beli umah2 kat sini, tapi ntahla..
Ikut plan, lbh kurang 3 tahun lagi, lepas je Naimi habis blajar,
Naimi and Hubby nak balik NEGERI.
Hehehhe…InsyaAllah.

Gambar2 tu sume, adik Naimi yang send kan…
Bukan Naimi amik sendiri. Tapi memang puas hati kan? 
Thanks to her as well as my momand dad coz byk sangat membantu Naimi menguruskan apa yang patut utk urusan permohonan pembelian rumah ni dari kampung.

Naimi harap sangat2, dapatle beli umah tu nanti.
Doa2kan Naimi ye (**)

Bubye....

1 comment:

  1. cantik rumah ni..u should grab it.hihi..anis pun sdg survey rumah di kelantan.hurm...good luck for ur public speaking presentation.maaf xbrp membantu.anis skrg sibuk sket ng mock trial next week.doakan ye..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...