Thursday, March 17, 2011

Help Me !!!


Kawan2…… I need help.
Macam mana nak wat sticky post eh?
Dah berkali2 Naimi try godek2… tapi tak jadi pun.
Huhuhuhu…..
Ada sesiapa ley tolong tak?

3 comments:

  1. just publish post cam biasa
    lepas tu edit balik post tu
    pastu pegi kat post option tukar tarikh tu sampai bila u nak entry tu kat atas jek..

    p/s : dear, i nak join tp kenapa kat follower u tu takdek butang butang nak klik..
    ?

    ReplyDelete
  2. Thanks Azie...

    Actually, Naimi dah try bkali2 guna cara tu...
    Still cannot =(
    Uhuhuhu

    ReplyDelete
  3. oh camtu plak..?
    selalu i buat okey jek

    nanti i try follow u kat umah ek..maybe kat opis ni dia tak kuar kot

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...