Wednesday, March 02, 2011

Ah senangnya dalam hati (*_*)
La… la… la…. La… la…..
Aishhh.. pehal le Naimi tetibe jek suka suki sangat ni eh?

Jeng jeng jeng…
Sebenarnya Naimi hari nie asa happy sesangat sebab semalam Naimi dah booking penginapan kat Cameron Highlands. Semalam jugakle pembayaran dibuat.

InsyaAllah, dalam perancangan nak gi sana bulan Mei nanti iaitu dari 25-27 Mei 2011.

Yang paling I LIKE tu adalah kerana tarikh yang Naimi pilih tu adalah tarikh yang sama dengan tarikh detik2………………………(**) 
Erm, hepinye bila teringat2 saat2 itu dulu.

 ** di sinilah hati kami bertaut kembali **

Kalu diimbau kembali, cinta antara Naimi dan Hubby bersemi semula pada tanggal 27.5.2002 iaitu sekembalinya kami berdua dari mengikuti lawatan asrama di sekolah menengah dulu ke Tanah Tinggi Cameron Highlands. 

 ** di sinilah lokasi kami pernah berkejar-kejaran dulu. hihihi, malu2.. **

Tapi, kenapa bersemi semula? Ini semua gara2 perpisahan yang terjadi antara kami pada tanggal 4.4.2002.  Kami mula2 couple pada 12 January 2002. Masuk je bulan 4, clash balik atas sebab2 tertentu. Aisehh. Sedih woooo …

Sebenarnya Naimi nak sangat2 sambung love story kami yang dah lama terhenti tu….kat sini….. tapi, asyik2 tak sempat je. Nanti2lah ye kite story mory…

Apa yang penting…. Selepas dua tahun tak gi sana, kami akan ke sana lagi bulan Mei nie. My Hubby dah tak sabar2 tuh nak mengimbau2 kenangan silam antara kami di sana….

Bye-bye.

1 comment:

  1. Best kan kalau dapt imbau saat2 tu :)
    Selamat berhoneymoon again :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...