Monday, March 14, 2011

Contest Adik-Beradikku Yang Cute



Contest nie macam best je….
Apa lagi, jom godek2 gambar kaih….

Kalu U all nak join, click ajew banner kat atas tuh ek

Jom tengok syarat2nye dulu:
1] Follow blog NIE
2] Wat 1 Entry tentang Contest nie
3] Paste banner nie dalam Entry U all+ linkkan terus ke blog tuan tanah
4] Paste banner nie kat sidebar skali
5] Paste 1 aje gambar yg sesuai ngan Contest nie + story mory skit napa pilih gambar tu
6] Tag at least 3 rakan blogger
7] Lastly, tinggalkan link kat SINI

Due : 10 April sebelum jam 12.00 am

Gambar yang Naimi pertaruhkan ialah
***
**
*

TADA 

 
Ini gambar Naimi ngan adik bongsu Naimi,
Nur Anis Najihah.
Comei kan nama dia?
Comei2.... macam orangnye jugak.
Actually Naimi pilih gambar nie sebab
nak gtau bahawa Naimi pun comei macam adik Naimi nie jugak.
Hihihih.... Perasan pulak (**)
Briefly talk.... Naimi just nak share kat sini,
 masa kecik2, muka Naimi pun lebih kurang macam nie gak.
Serius....
Bila dilihat balik gambar2 lama, muka kami semua 6 adik beradik (perempuan)
lebih kurang je 
masa kami kecik2 dulu.
Tapi... tak leh lah nak share kat sini sebab gmbr2 masa kecik tak pakai tudung lagi.

Ok, that's all.

Naimi tag Kak Zura, Mama Rifqy and Sue.

1 comment:

  1. hahah..ye ke???..
    nampaknye kite la ketinggalan..
    hahah..x pe laa..
    gud luck k..;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...