Thursday, March 17, 2011

Tajuk Baru (*_*)


Semalam, Naimi tanya pendapat Hubby tentang tajuk yang
Naimi nak guna masa Final Presentation nanti.
My Hubby cakap, tajuk tu macam tak menarik and tak best je….
Huhuhu… Sedey betul. Naimi dah rasa macam tak confident je nak pakai tajuk tu.

Masa lunch ngan kawan2 opis tadi, ada sorang member Naimi bagi cadangan.
“Why not buat tajuk  How 2 Handle EBM?”
Hurm… kalu kawan2 nak tahu, EBM ialah term untuk Express Breast Milk.
Macam menarik jugak kan benda ni bila Naimi fikir2kan.
Yelah… something new and good for my knowledge even though Naimi sendiri belum ada anak lagi.

Kalu nak fikirkan malu…memanglah malu sebab bukan kaum HAWA je yang ada nanti,
kaum ADAM pun ada.
Tapi…. Banyak kebaikannye jugak sebab info tentang hal ni bukan untuk kaum wanita atau ibu aje,
 kaum suami atau ayah pun perlu tahu.

Balik petang nanti, Naimi nak minta pendapat dan sokongan dari Hubby lah.
Agak2 apalah reaksi die nanti kan..hiihihih….

Apa pendapat kawan2? 


4 comments:

  1. Hi Faiznami, I love your blog, very beautiful. And enjoyed looking at the pictures. Both of you look very nice.
    Have fun and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  2. setuju sgt2, x semestinye lum de anak xleh citer psl hal anak2 ni cume kalo dah de anak kite ade pengalamn, so taki it its as a challenge for you..

    akk masa executive summary, wat presentation psl breastfeeding, grup akk x setuju sbb de budak laki nati meke fkr lain tp akk wat tatau, akk sendiri yg wat tajuk tu n present sndiri, mmg support bfeeding 110%..

    kalo naimi wat tajuk tu mmg I'm will proud with you.. akk sudi membantu ;)

    ReplyDelete
  3. tajuk tu mmg nampk menarik sebab info tu jarang orang tau.. so semua mesti akan bagi perhatian lebih kat tajuk ni..

    salam perkenalan.. stay putrajaya jugak eh? zana dah masukkan url blog ni dalam bloglist blogger putrajaya.. zana pun dah follow blog ni.. keep blogging yer..

    ReplyDelete
  4. akk tag naimi GA ni

    http://azurasamsuddin-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-coklat-by-blog-armiza.html

    join yer..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...