Wednesday, March 16, 2011

Contest Sweet Face & Style Gituuuuu



Kawan2….
Jom join contest nie.
Naimi tau, sume kawan2 Naimi cute-miut belaka (*_*)
Click kat banner atas tu eh untuk join yer.

Jom kiter usha dulu T&C  untuk contest nie

1] Open kepada semua lapisan masyarakat (DONE)
2] Wajib letakkan banner contest nie kat dalam ENTRY + linkkan (DONE)
3] Hanya SATU gambar yg boleh dipertaruhkan
4] Gambar mestilah berseorangan
5] Bagi REASON why choose that sweet and stylish picture
6] Follow blog SHAA (tak wajib)
7] Create SATU entry khas untuk contest nie
8] Tag 3 orang blogger

Due 
  15 April 2011

Actually, Naimi nie bukan seorang yang cute + berstyle pun.
Heheh..... Jangan ingat Naimi perasan eh.
Sajew nak try join contest sweet2 nie.



Kenapa eh Naimi pilih gambar kat atas tu???
 
Naimi rasa macam cute dan sweet je bile posing dengan beg tarik tu..
Bukannye ape.... mestilah kena wat muka sweet dan cute-mute masa tu,
sebab ngah nak gi holiday.
Of course muka tak sweet pun tetibe berubah jadi muka paling sweet kalu nak gi holiday kan?
Heheheh....
So... Naimi rasa nie lah kot gambar sweet Naimi untuk contest nie.
 
Naimi nak tag.... Farehah, Kak Zura and Suhaimah.

 
Okey, bye.

3 comments:

  1. hai! tenks bebanyak koz join contest shaa..like ur pic!heee =]

    ReplyDelete
  2. cute... but naper pakcik kat belakang 2 cam nak tarik beg naimi je.... xoxoxoxoxo

    ReplyDelete
  3. ahahahhaha...........
    die jeles sebab beg naimi cute sangat. (**)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...