Monday, March 14, 2011

Contest Dulu Lain Sekarang Lain



Naimi  join contest nie (**)
Kalu nak join jugak, click banner kat atas tu ye.

Syarat2nya :
1] Follow blog Tuan Tanah
2] Open to any types of gender
3] Wat satu ENTRY about this contest
4] Letakkan gambar sendiri + kategori yang dipilih (umur/style)
5] Citekan skit pasal gambar tu
6] Tag 3 rakan blogger
7] Lastly, linkkan kat ruangan komen Tuan Tanah


Due : 17 March 2011

So, untuk contest kali ini Naimi pilih gambar untuk kategori umur
_
*_*
______

_ Kategori Umur_


*The story behind the pics above*

Gambar kat atas tu ialah gambar Naimi bersama2 dengan my dearest Hubby,
as well as gambar kat bawahnye.
Gambar yang first tu, masa umur kami lebih kurang 16@17 tahun iaitu waktu sekolah menengah.
Dating kat KFC aje.. heheheh....
Muka masing2 macam apa je... memang kebudak-budakan lagi time tu.
Muka Naimi asanya macam tak banyak berbeza sangatkan???
Still maintain je.. hahahahha (**)
Tapi muka sekarang ni matured sikit le.
Walaupun umur berbeza... (16 tahun- 25 tahun) muka masih maintain. 
hihihi
Apa yang penting?
Gambar dulu tu, masa tak kawin lagi.
Gambar sekarang nie, kami dah kawin.

Lastly, Naimi nak tag:
* Farehah
* Kak Zura
* Sue

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...